Jedi Marka akıllı tahtaya normal format atılır mı?

hizirturna

Femtopat
Jedi marka akıllı tahtaya normal format atsam bir problem olur mu? Yoksa kendi imaj dosyası ile mi halledeyim? Ekran kartı modelini vs falan bilmiyorum. Sadece sıfırlanması gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Jedi marka akıllı tahtaya normal format atsam bir problem olur mu? Yoksa kendi imaj dosyası ile mi halledeyim? Ekran kartı modelini vs falan bilmiyorum. Sadece sıfırlanması gerekiyor.
Hayır sanmıyorum sürücüleri zaten Windowsun kendi sürücülerinden indiriyorlardır kendi imajı sadece belirli ayarları var

Kendi imajında sürücülerde hazır olarak gelir normal imaj ile yüklediğin zaman gelmeyebilr bu sebeple uğraşmak zorunda kalabilirsin biraz en iyisi kendi imajını indir

İndirirken güvenilir sitedende indirmeye özen gösterin kendi sitelerinde vardır sanırım
kendi sitelerinde bulamadım

Bizim sınıftaki akıllı tahtaya da yaklaşık 1 hafta önce format atıldı. Markası emkotech idi. Format atılınca sorun olmadı ama siz yine de başka kişilerin görüşünü degerlendirin.
normal format mı atıldı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı