Jeefo.a nasıl temizlenir?

KirmiziBaba

Hectopat
Daha fazla  
Konuda belirttiğim gibi daha yeni bulaşmış.
file: C:\Windows\svchost.exe dosyasına.

Hangi AV? Bulan varlığa neden sormuyorsun temizlemeyi?
AV demek isterken ne dedin anlamadım?
Eylemleri uygula dediğinizde ne oluyor?

İlk çıktığında sil dedim bir şey yapmadı Defender bende karantinaya al dedim.
YouTube'dan araştırdım bulamadım bununla alakalı bir şey malwerebytes adlı bir program indirdim onunla deneyeceğim silmeyi.

İlk çıktığında sil dedim bir şey yapmadı Defender bende karantinaya al dedim.
YouTube'dan araştırdım bulamadım bununla alakalı bir şey malwerebytes adlı bir program indirdim onunla deneyeceğim silmeyi.
Silinmediğini düşündüren nedir peki?

Silinmediğini düşündüren nedir peki?

İşlem yapılamadı diyor. Av olarak Win Defender kullanıyordum standart yani.
Peki bu virüs çok mu tehlikeli silinmediği taktirde ne yapar?
Malwerebytes ile silmeye çalışacağım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu yardımcı olur mu acaba yapsam bunu sıkıntı çıkar mı?
Benim anlamadığım tarama bitti 180 kadar buldu da virüs temizleme programında da buldu napcam?
Hepsini karantinaya alıp silsem sıkıntı çıkar mı acaba?

Son düzenleme:
Benim anlamadığım tarama bitti 180 kadar buldu da virüs temizleme programında da buldu napcam?
Hepsini karantinaya alıp silsem sıkıntı çıkar mı acaba?
Defender ile tarama sonucunda çıkanları karantina/temizleme ne diyorsa ona basıp temizleyin. Doğru tespit ise sıkıntı çıkmaz.

Defender ile tarama sonucunda çıkanları karantina/temizleme ne diyorsa ona basıp temizleyin. Doğru tespit ise sıkıntı çıkmaz.

Bir şey soracağım.
Bu virüsü temizledim malwerebytes adlı programla ama bu programın 14 günlük deneme günü bitince otomatik olarak almaz değil mi yoksa silmeli miyim programı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…