Jeff the Killer ne?

Smile Dog çok da korkunç değilmiş.
Çok amatörce dizayn edilmiş.Yani bildiğin adam normal köpek resmine diş eklemiş gibi geldi bana.Çok uğraşılmamış.
Hocam aniden benim gibi minnoş biri de çıksa korkunç oluyor.

Çocukluğunda bunu duymamış mı var?
Ben daha çok küçükken.Kardeşim daha 1.sınıfa gidiyor.Ben 4.sınıftayım.Kardeşim arkadaşlarından Jeff The Killer'ı öğrenmiş.Ve kardeşime şirin bir fotoğraf diye söylemişler.Tabii saf kardeşim yutmuş.O gün okuldan geldim,annem evde yok,kardeşimle bilgisayar oynayacağız.Ateş ve Su oynayacağız.Girdik google'a.Kardeşim bana ''Abi Jeff The Killer yazsana'' dedi.Ben de ''O ne dedim?'',''Kardeşim çok şirin birşey.'' dedi.Ben yuttum.O zamanlar o kadar hassasım ki ne görsem korkuyorum.Annemler korku filmi izlerken ben gözümü kapatırdım,hem annemin yanında durmak hem de korkmamak için.Korku filminden gelen ısırma sesi vardı.Onun yüzünden 2 hafta uyuyamamıştım.Okutmuşları öyle geçmişti.İşte böyle hassastım.Sonra yazdım açtım fotoğraflar geldi geldiği gibi benim rengim attı.Ama kardeşimde birşey yok.Dedim ''Hani şirindi?''.Kardeşim ''Bilmiyorum korkunçmuş.'' dedi.İşte benim hikayem de bu neden anlattım bilmiyorum konuyla alakasız ama cidden çok anlatmak istemiştim.
www herobrine com .
Biliyor musun herobrine 1.1'de çıkıyormuş?Hatta senin oyununa gelip evini bozuyormuş.Koskoca hackerın işi gücü yokmuş senin minecrafttaki evini bozmaya geliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…