3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 25 Eylül 2022 #161 zoro043 dedi: Beyaz yüzlü değişik bir fotoğrafı var. Kim yapmış bu fotoğrafı bilen var mı veya hikayesi var mı? Genişletmek için tıkla... Öcü. Zamanında "kanka çok komik baksana" diye bir linke tıkladığınızda bu çıkıyordu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
zoro043 dedi: Beyaz yüzlü değişik bir fotoğrafı var. Kim yapmış bu fotoğrafı bilen var mı veya hikayesi var mı? Genişletmek için tıkla... Öcü. Zamanında "kanka çok komik baksana" diye bir linke tıkladığınızda bu çıkıyordu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.173 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #162 zoro043 dedi: Beyaz yüzlü değişik bir fotoğrafı var. Kim yapmış bu fotoğrafı bilen var mı veya hikayesi var mı? Genişletmek için tıkla... Jeff the killer bir creepypasta'dır gercek degildir ve tamamen milleti korkutma amacı için yapılmıştır eger istersen hikayesinide anlatırım (bide bunun jane the killer diye bir başka olayı var ama konuyla alakasız)
zoro043 dedi: Beyaz yüzlü değişik bir fotoğrafı var. Kim yapmış bu fotoğrafı bilen var mı veya hikayesi var mı? Genişletmek için tıkla... Jeff the killer bir creepypasta'dır gercek degildir ve tamamen milleti korkutma amacı için yapılmıştır eger istersen hikayesinide anlatırım (bide bunun jane the killer diye bir başka olayı var ama konuyla alakasız)
MrArda198 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #163 EmirOzylds dedi: Kulaklığı atıp kaçtım 10 dakika odamda kaldım ilk ESC'ye basıp kaçtım sonra tekrar gelip kapattım elim ayağım titriyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir jumscare aşırı merak ediyorum. Şu an evde tek olduğumdan denemeyeceğim ama daha sonra kesin denerim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2023
EmirOzylds dedi: Kulaklığı atıp kaçtım 10 dakika odamda kaldım ilk ESC'ye basıp kaçtım sonra tekrar gelip kapattım elim ayağım titriyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir jumscare aşırı merak ediyorum. Şu an evde tek olduğumdan denemeyeceğim ama daha sonra kesin denerim.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.890 Makaleler 1 Çözümler 28 11 Mart 2023 #164 MrArda198 dedi: Nasıl bir jumscare aşırı merak ediyorum. Şu an evde tek olduğumdan denemeyeceğim ama daha sonra kesin denerim. Genişletmek için tıkla... Epilepsiyseniz önermem.
MrArda198 dedi: Nasıl bir jumscare aşırı merak ediyorum. Şu an evde tek olduğumdan denemeyeceğim ama daha sonra kesin denerim. Genişletmek için tıkla... Epilepsiyseniz önermem.
isaozkan35 Hectopat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 488 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1400 SAPPHIRE Radeon RX 580 8GB 8+8 3000 mhz ripjaws bellek toplam 2.75tb küsür alan Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #165
Eşref Bey Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 586 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #166 Travma sebebi.