PhysicalDecline Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.170 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Wellington-Seattle 4 Mayıs 2021 #81 yusuf soylu dedi: Ne attınız? Genişletmek için tıkla... Jeff The Killer.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 4 Mayıs 2021 #82 yusuf soylu dedi: Ne attınız? Genişletmek için tıkla... Jumpscare linkini atmış.
Rix Centipat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 593 4 Mayıs 2021 #83 eyre dedi: Habersiz jumpscare yemediğin sürece problem yok. Geçen Twitch izliyordum birisi chate bu linki atmış, tıklayınca normal olarak korktum tabii ki. Genişletmek için tıkla... Ben de bir arkadaşın steam profiline girdim. Banladığım adamlar yazmış link bırakmış. Kaç kişi diye bakmaya girdim. Sandalyeden düştüm.
eyre dedi: Habersiz jumpscare yemediğin sürece problem yok. Geçen Twitch izliyordum birisi chate bu linki atmış, tıklayınca normal olarak korktum tabii ki. Genişletmek için tıkla... Ben de bir arkadaşın steam profiline girdim. Banladığım adamlar yazmış link bırakmış. Kaç kişi diye bakmaya girdim. Sandalyeden düştüm.
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.975 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 4 Mayıs 2021 #84 eyre dedi: Jumpscare linkini atmış. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum az daha açıyordum
PhysicalDecline Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.170 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Wellington-Seattle 4 Mayıs 2021 #85 eyre dedi: Jumpscare linkini atmış. Genişletmek için tıkla... Hocam ayıp ya, ne güzel yediğim jumpscareı başkasına yedirecektim.
eyre dedi: Jumpscare linkini atmış. Genişletmek için tıkla... Hocam ayıp ya, ne güzel yediğim jumpscareı başkasına yedirecektim.
yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #86 eyre dedi: Jumpscare linkini atmış. Genişletmek için tıkla... Tıklayınca direk açacak değil mi? Yoksa çerezi kabul et deyince mi açılacak?
eyre dedi: Jumpscare linkini atmış. Genişletmek için tıkla... Tıklayınca direk açacak değil mi? Yoksa çerezi kabul et deyince mi açılacak?
Rix Centipat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 593 4 Mayıs 2021 #87 yusuf soylu dedi: Tıklayınca direk açacak değil mi? Yoksa çerezi kabul et deyince mi açılacak? Genişletmek için tıkla... Çerezi kabul et deyince.
yusuf soylu dedi: Tıklayınca direk açacak değil mi? Yoksa çerezi kabul et deyince mi açılacak? Genişletmek için tıkla... Çerezi kabul et deyince.
yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #88 PhysicalDecline dedi: Hocam ayıp ya, ne güzel yediğim jumpscareı başkasına yedirecektim. Genişletmek için tıkla... Sana ban geliyor.
PhysicalDecline dedi: Hocam ayıp ya, ne güzel yediğim jumpscareı başkasına yedirecektim. Genişletmek için tıkla... Sana ban geliyor.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 4 Mayıs 2021 #89 Michael Myers ölmez vatan bölünmez. cCc
PhysicalDecline Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.170 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Wellington-Seattle 4 Mayıs 2021 #90 yusuf soylu dedi: Sana ban geliyor. Genişletmek için tıkla... Niye jumpscare atmak yasak mı?