Jelatini yırtılan Xiaomi Redmi Watch 5 active iade edilir mi?

mehmetfaz98

Picopat
Daha fazla  
Cihaz sorunsuz çalışıyor fakat fiyatına değecek bir cihaz değil ve kullanacağımı düşünmüyorum bu yüzden iade etmek istiyorum. Cihazı teslim alalı 24 saat bile geçmedi kutunun açılmaması için koyulan ambalaj bandı bile duruyor. Sadece açarken ekran jelatinini ufak yırttım iade kabul olur mu? Vodafone'den faturaya ek aldım.

Yanlış bilgi
Hayır iade edemezsin koşulsuz şartsız iade kalktı. Sadece kutusu açılmamış ürünleri kabul ediyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zannetmiyorum iade alacaklarını. Yine de deneyin. Artık eskisi gibi bir şeyleri iade etmek oldukça zor. Hele ki kutusu açılmış. Ki konudan bağımsız akıllı saatlerin hiçbir işe yaramadığını tamamıyla para tuzağı olduğunu ve alan kişilerin çoğunun kullanmadığına adım gibi şahit oldum. Kendim Galaxy Fit 3 aldım neden aldığımı sorguluyorum.

Siparişinizin size ulaştığı günü takip eden 14 gün içerisinde cayma hakkınızı kullanarak, ürün iadesi gerçekleştirebilirsiniz. Üründen kaynaklanan herhangi bir kusurdan dolayı yapacağınız iadelerde ise, Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve ilgili sair mevzuatta yer alan ayıp hükümleri kapsamında iade vedeğiştirme haklarınızı kullanabilirsiniz. Sitemizde yer alan ürünler, ilgili kampanya döneminde sınırlı sayıda stoklarla satışa sunulduğundan değişim yapılamayabilmektedir. Aşağıda yer alan kriterler çerçevesinde, ürün/ürünlerin iadesini sağlayabilirsiniz.

İade işlemi için Yurtiçi Kargo ile 578041711 no’lu Vodafone müşteri kodunu paylaşmanız yeterlidir. Vodafone böyle yazmış hocam genede deneyin.

Tüketici mesafeli sözleşmede on dört gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart üstlenmeksizin cayma hakkına sahiptir.

Cidden, tamamen para tuzağı heleki benim aldığım model telefon yanında değilse sadece saat ve kronometre gibi uygulamaları kullanabiliyorsun zaten başka bir espirisi yok saatten arama yapmak için yanımda telefonu taşıyacaksam saatin ne anlamı kalıyor.

Vodafone'nin iade formunda iade nedenine “diğer” diye bir seçenek koymuşlar o neye yarıyor? https://cms.vodafone.com.tr/static/img/content/22-10/25/vodafone_iade_formu.jpg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…