Keremdigital Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 360 10 Şubat 2024 #1 Bugün marketten jelibon aldım ve yemeğe başladığımda jelibonun çok kötü koktuğunu fark ettim, sığır jelatininden dolayı mı bu?
Bugün marketten jelibon aldım ve yemeğe başladığımda jelibonun çok kötü koktuğunu fark ettim, sığır jelatininden dolayı mı bu?
6 674743 Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 161 Çözümler 3 10 Şubat 2024 #2 Tarihinin geçmediğine kesinlikle eminseniz aromasından kaynaklı yada ağız tadınızdan kaynaklı olabilir.
Tarihinin geçmediğine kesinlikle eminseniz aromasından kaynaklı yada ağız tadınızdan kaynaklı olabilir.
Keremdigital Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 360 11 Şubat 2024 #3 674743 dedi: Tarihinin geçmediğine kesinlikle eminseniz aromasından kaynaklı yada ağız tadınızdan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Tarihi geçmemiş. Ağız tadımlada alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü öncedende alıyordum. Tadında bi sıkıntı yok.
674743 dedi: Tarihinin geçmediğine kesinlikle eminseniz aromasından kaynaklı yada ağız tadınızdan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Tarihi geçmemiş. Ağız tadımlada alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü öncedende alıyordum. Tadında bi sıkıntı yok.