H Hastai Ziyaretçi 7 Temmuz 2014 #1 Merhabalar, BF3'te savaş uçağında bomba var mı? | Technopat Sosyal bu konuda cevap verdim ancak arkadaşlar sağ olsun beni şüpheye düşürdüler. Sorum şu: "Jetlerin yakıt tankı nerededir?" Ben kanat veya uçağın altında bulunan o büyük bomba gibi gözüken yerler yakıt tankı diyorum. Bu da dayanağım. File:US Navy 021205-N-0275F-502 removing a fuel tank from an F-A-18C.jpg - Wikimedia Commons Bilgisi olan var mı? Sizce nerede?
Merhabalar, BF3'te savaş uçağında bomba var mı? | Technopat Sosyal bu konuda cevap verdim ancak arkadaşlar sağ olsun beni şüpheye düşürdüler. Sorum şu: "Jetlerin yakıt tankı nerededir?" Ben kanat veya uçağın altında bulunan o büyük bomba gibi gözüken yerler yakıt tankı diyorum. Bu da dayanağım. File:US Navy 021205-N-0275F-502 removing a fuel tank from an F-A-18C.jpg - Wikimedia Commons Bilgisi olan var mı? Sizce nerede?
S.T.R.A.N.G.R. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2013 Mesajlar 1.185 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2014 #2 Ben de onları yakıt deposu diye biliyorum. Uçağın içinde dahili yakıt deposu da var ama kanat ve gövde altına da birkaç tane harici tank takılabiliyor.
Ben de onları yakıt deposu diye biliyorum. Uçağın içinde dahili yakıt deposu da var ama kanat ve gövde altına da birkaç tane harici tank takılabiliyor.