Jetlisans.com'dan Windows 11 Pro alınır mı?

Windows 11 Pro Lisans Key – JetLisans buradan daha önce alışveriş yapan arkadaşlar sorun yaşadınız mı yoksa tavsiye eder misiniz? Etmezseniz hangi siteyi önerirsiniz?
Sağlam lisans en iyisi bence ucuza oem key satıyorlar ve destekleride hızlı

Saglamlisans, jetlisans güvenilirdir.
Alabilirsiniz sorun olacağını zannetmiyorum.
Ben hep https://www.saglamlisans.com/windows-11-lisans/ 'den alıyorum. Öneririm.
Hocam OEM tam olarak nedir?
Birde geçen ay yada bu ay (yakın tarihte) burada sağlam lisanstan Windows 11 Alan ve kullanılmış key olduğunu söyleyen üstüne desteğin de cevap vermediğini söyleyen biri vardı bu olay yakın tarihte yaşandığı için bir şüphelendim yoksa forumda herkes sağlam lisansı öneriyor bende oradan almayı düşünüyorum yakın tarihte aldınız mı? Açıkçası kullanılmış key verirler üstüne birde düzeltmezlerse ne yapacağımı bilmem.

OEM tam olarak nedir?
Anakarta gömülü.

Saglamlisans güvenilir, ben hiç sorun yaşamadım yaşayan görmedim.

Anakarta gömülü.

Saglamlisans güvenilir, ben hiç sorun yaşamadım yaşayan görmedim.
OEM olması önemli mi peki? Hocam birde hemen almayacağım 1 ay sürer ama indirim biter indirimli uygun ama normali pek değil düzenli indirime giriyor mu yoksa başka hangi güvenilir yerden almamı önerirsiniz? Daha önce hiç almadığım için doğal olarak biraz endişeliyim .

Oem alırsan sınırsız format bile atsan direk otomatik windows etkinleşir ama retail keylerde sen tekrar girersin ve 5 cihaza girebilirsin oem sınırsız yani

Oem alırsan sınırsız format bile atsan direk otomatik windows etkinleşir ama retail keylerde sen tekrar girersin ve 5 cihaza girebilirsin oem sınırsız yani
Nasıl yani hocam tam anlamadım? Retail alsam format atınca çöp mü olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…