Jetlisans gibi sitelerden Windows 10 Pro OEM key almak yasal mı?

Henss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A520M-K
Ryzen 3 1200
8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM
Asus Expedition RX 470 4 GB
Aerocool VX Plus 400
Toshiba 1 TB HDD
Lexar 256 GB M.2 SSD
Merhaba. Aynı konuyu Office 2019 için de açmıştım. Bu siteden Windows 10 Pro OEM key alsam ceza gelir mi?

Keylerin çoğunun aktivasyonu yasal değil aslında Microsoft tarafından bakınca. Senin yaptığın alışveriş yasal sayılır ceza gelmez, maksimum olabilecek şey kullandığın key aktivasyonun iptal edilmesi. Ben de oradan kullanıyorum.

Hocam peki bir şey daha soracağım. Diyelim bu key iptal edildi. Şuanda kullandığım keyimi bir yere not edersem ileride kullanabilir miyim? Şuan single language kullanıyorum.

Hocam peki bir şey daha soracağım. Diyelim bu key iptal edildi. Şuanda kullandığım keyimi bir yere not edersem ileride kullanabilir miyim? Şuan single language kullanıyorum.
Keyin türüne bağlı aktivasyon yöntemleri değişebiliyor. Ama orjinal key varsa elinde evet kullanabilirsin.

Keyin türüne bağlı aktivasyon yöntemleri değişebiliyor. Ama orjinal key varsa elinde evet kullanabilirsin.
Şuanda kullandığım key orijinal. Cevabınız için teşekkür ederim. Bir aksilik çıkmazsa bugün alacağım.

Hocam bir de bir şey soracağım. Bu linkteki key oem mi?

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…