P Polosolönfar Yoctopat Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:22 #1 Windows 11 Pro keyi alacağım ama güvenilir mi, çalışır mı bir fikrim yok. Kısa süreli mi yoksa kalıcı mı? Eğer güvenilmezse de öneriniz var mı?
Windows 11 Pro keyi alacağım ama güvenilir mi, çalışır mı bir fikrim yok. Kısa süreli mi yoksa kalıcı mı? Eğer güvenilmezse de öneriniz var mı?
Sezeraltunok50 Centipat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:25 #2 Polosolönfar dedi: Windows 11 Pro keyi alacağım ama güvenilir mi, çalışır mı bir fikrim yok. Kısa süreli mi yoksa kalıcı mı? Eğer güvenilmezse de öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Güvenilir, ben aldım sorunsuz çalıştı gönül rahatlığıyla alabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 15:45
Polosolönfar dedi: Windows 11 Pro keyi alacağım ama güvenilir mi, çalışır mı bir fikrim yok. Kısa süreli mi yoksa kalıcı mı? Eğer güvenilmezse de öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Güvenilir, ben aldım sorunsuz çalıştı gönül rahatlığıyla alabilirsin.
Alfisti06 Kilopat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 47 Bugün 15:27 #3 Güvenilir ama sağlam lisansı öneririm. 2 defa win key, 5kez office key aldım. 1-2dk içinde mail atıyorlar. Hatta 1aylık office key sürem sona ermeden 1gün önce sms attılar.
Güvenilir ama sağlam lisansı öneririm. 2 defa win key, 5kez office key aldım. 1-2dk içinde mail atıyorlar. Hatta 1aylık office key sürem sona ermeden 1gün önce sms attılar.
Sezeraltunok50 Centipat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:30 #4 Polosolönfar dedi: Windows 11 Pro keyi alacağım ama güvenilir mi, çalışır mı bir fikrim yok. Kısa süreli mi yoksa kalıcı mı? Eğer güvenilmezse de öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Format atılınca geri gidiyor. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 15:45
Polosolönfar dedi: Windows 11 Pro keyi alacağım ama güvenilir mi, çalışır mı bir fikrim yok. Kısa süreli mi yoksa kalıcı mı? Eğer güvenilmezse de öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Format atılınca geri gidiyor.
E EBT11 Decipat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 976 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:48 #5 Sezeraltunok50 dedi: Format atılınca geri gidiyor. Genişletmek için tıkla... Onun için Oem key alman gerekiyor anakarta işliyor direkt. Normal keyler tek kullanımlık oluyor.
Sezeraltunok50 dedi: Format atılınca geri gidiyor. Genişletmek için tıkla... Onun için Oem key alman gerekiyor anakarta işliyor direkt. Normal keyler tek kullanımlık oluyor.