A Aledarzzz Picopat Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar jetlisansdan kod aldim fakat hala gelmedi. Bayramdan dolayı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2024
NeverMinds Decapat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 185 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #2 Aledarzzz dedi: Arkadaşlar jetlisansdan kod aldim fakat hala gelmedi. Bayramdan dolayı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir.
Aledarzzz dedi: Arkadaşlar jetlisansdan kod aldim fakat hala gelmedi. Bayramdan dolayı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir.
SeyitAli253 Kilopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 4.972 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin 4 GB RTX 3050 Ti 128-Bit Max-P 80Watt + 15 Watt DB 2.0 32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #3 NeverMinds dedi: Olabilir. Genişletmek için tıkla... Bence olamaz kodlar genelde otomatik verilmesi gerek ayrıca bayramdan dolayı olsaydı bayramın ilk günü için olurdu.
NeverMinds dedi: Olabilir. Genişletmek için tıkla... Bence olamaz kodlar genelde otomatik verilmesi gerek ayrıca bayramdan dolayı olsaydı bayramın ilk günü için olurdu.
A Aledarzzz Picopat Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #4 SeyitAli253 dedi: Bence olamaz kodlar genelde otomatik verilmesi gerek ayrıca bayramdan dolayı olsaydı bayramın ilk günü için olurdu. Genişletmek için tıkla... Bayramdan dolayı müşteri hizmetleri de kapalı bekliyeceğiz bayram bitince gelir belki
SeyitAli253 dedi: Bence olamaz kodlar genelde otomatik verilmesi gerek ayrıca bayramdan dolayı olsaydı bayramın ilk günü için olurdu. Genişletmek için tıkla... Bayramdan dolayı müşteri hizmetleri de kapalı bekliyeceğiz bayram bitince gelir belki
NeverMinds Decapat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 185 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #5 SeyitAli253 dedi: Bence olamaz kodlar genelde otomatik verilmesi gerek ayrıca bayramdan dolayı olsaydı bayramın ilk günü için olurdu. Genişletmek için tıkla... "Olabilir" Bir ihtimaldir olma olasılığıda vardır olmama olasılığıda. Kesin bir şey söylemiyorum. Sanki ben kesin ondandır demişim gibi cevap yazmışsınız.
SeyitAli253 dedi: Bence olamaz kodlar genelde otomatik verilmesi gerek ayrıca bayramdan dolayı olsaydı bayramın ilk günü için olurdu. Genişletmek için tıkla... "Olabilir" Bir ihtimaldir olma olasılığıda vardır olmama olasılığıda. Kesin bir şey söylemiyorum. Sanki ben kesin ondandır demişim gibi cevap yazmışsınız.