Jetlisans'dan anahtar alınır mı?

khalannz7

Hectopat

Yeni kurdum, bu keyi almak istiyorum ama hiçbir bilgim yok yardımcı olur musunuz?

Bu keyleri önermem almanızıda aldırmanızıda tavsiye etmem bilgilendirici video için YouTube'dan can değerin videosunu izleyebilirsiniz.

Jetlisans'tan 10 Pro almıştım 1 dk içinde mail adresime gelmişti. Güvenilirdir. Fakat MAK key çıkarsa mail atıp Retail isteyin.

Jetlisans'tan 10 Pro almıştım 1 dk içinde mail adresime gelmişti. Güvenilirdir. Fakat MAK key çıkarsa mail atıp Retail isteyin.
MAK olup olmadığını nasıl anlayabilirim hocam?

Her zaman orijinal keyleri öneririm ama fiyatları ortada ben etkinleştirmeden kullanıyorum sıkıntıda olmuyor.
Hocam etkinleştirmeden de profil resmi bile koyamıyoruz 130 TL bandında bir ücret verilebilir gibi geldi bana.

Bu saçma sitelere para vereceğinize hiç etkinleştirmeyin daha iyi. İnternette leak keyleri satıyorlar siz de araştırıp çalışan 1-2 lisans bulabilirsiniz.

Ayrıca Microsoft tarafından Windows 11 Pro 9.499 ₺ gibi bir fiyattan satılan lisans. Sizce 130 ₺'ye nasıl satılıyor.

Bu saçma sitelere para vereceğinize hiç etkinleştirmeyin daha iyi. İnternette leak keyleri satıyorlar siz de araştırıp çalışan 1-2 lisans bulabilirsiniz.

Ayrıca Microsoft tarafından Windows 11 Pro 9.499 ₺ gibi bir fiyattan satılan lisans. Sizce 130 ₺'ye nasıl satılıyor.
Ne yapalım hocam 9500 TL ödemek yerine 130 TL ödeyelim. En fazla ne olabilir ki? Arada uçurum bir fark var ve etkinleştirmeden koyu moda bile alamıyorum bilgisayarı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı