Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.809 Makaleler 13 Çözümler 16 26 Ocak 2021 #1 Jetlisans adlı siteden Windows 10 Pro etkinleştirme kodu aldım 30 TL'ye. Bir sıkıntı çıkar mı?
GungorMemis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2.065 Çözümler 11 Yer Türkiye 26 Ocak 2021 #2 Lisans türünüzü öğrenmek için öncelikle Windows komut istemini çalıştırın ve şu kodu girin: slmgr -dli
Lisans türünüzü öğrenmek için öncelikle Windows komut istemini çalıştırın ve şu kodu girin: slmgr -dli
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.809 Makaleler 13 Çözümler 16 26 Ocak 2021 #3 GungorMemis dedi: Lisans türünüzü öğrenmek için öncelikle Windows komut istemini çalıştırın ve şu kodu girin: slmgr -dli Genişletmek için tıkla... Eve gidince bakayım çalışıyorum. GungorMemis dedi: Lisans türünüzü öğrenmek için öncelikle Windows komut istemini çalıştırın ve şu kodu girin: slmgr -dli Genişletmek için tıkla... Evet orjinal. Son düzenleme: 14 Ekim 2022
GungorMemis dedi: Lisans türünüzü öğrenmek için öncelikle Windows komut istemini çalıştırın ve şu kodu girin: slmgr -dli Genişletmek için tıkla... Eve gidince bakayım çalışıyorum. GungorMemis dedi: Lisans türünüzü öğrenmek için öncelikle Windows komut istemini çalıştırın ve şu kodu girin: slmgr -dli Genişletmek için tıkla... Evet orjinal.