Jett için en pratik dash tuşu hangisi?

JETTİN ULTİSİ

Hectopat
Bu konuyu açmak istemiyordum ama artık oyunda olumsuz performans gösteriyorum. E yeteneği yani dash olarak adlandırılan bu yeteneği hangi tuşa atamak mantıklı? Değişik bir tutuş sergiliyorum klavyede mouse 4 tuşuna atadığım zaman aim kayıyor ve birçok tuş denedim elim yetişmiyor tavsiyelerinizi bekliyorum.

*Baş parmağım ile "D" tuşuna basıyorum.

*Serçe parmağım ile "Shift ve CTRL " tuşuna basıyorum.

*Orta parmak ile "A" tuşuna basıyorum.

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Farenin üstündeki tuşlardan biri olabilir. Ben tüm yetenekleri farenin üstündeki tuşlara atadım.

Edit: Denemişsiniz olmamış.

Ben de Jett mainim ve varsayılan yetenek tuşunda kullanıyorum. Belki siz de alışmalısınız tam bilemiyorum. Tuş önerisi isterseniz farede bulunan sağ tıka koyun ve dürbünü başka bir mouse tuşuna atayın.

Ben e tuşunu kullanıyorum yani varsayılan olanı, fakat çok uğraşsam da düzeltemediğim bir problem var tuşlara basma şeklimde, baş parmağımla Shift ve CTRL'ye basıyorum, bu da çoğu oyunda bana dezavantaj oluyor. Sizin önerebileceğiniz bir yöntem var mıdır? Nasıl serçe parmağımla basmaya alışabilirim?

Hocam elim felç geçirdi nasıl kullanıyorsunuz öyle .

Kanka o nasıl öyle çok zor.

Hocam elim felç geçirdi nasıl kullanıyorsunuz öyle .

Alışmışız bir yerden geçenlerde öğrendim yanlış tutuşumu. Bunca zaman doğru sanıyordum.

Bende o şekilde kullandım yıllarca. Alışkanlık olmuştu. Elimi bayağı ağrıtıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…