N Nonjekal Centipat Katılım 28 Kasım 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Mart 2025 #1 Elimde jgaurora A5 yazıcı mevcut ve anakartı sizlere ömür. Şimdilik idarelik de olsa çalışır durumda olmasını istiyorum. Bunun için ramps 1.4 kartını kullanabilir miyim acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2025
Elimde jgaurora A5 yazıcı mevcut ve anakartı sizlere ömür. Şimdilik idarelik de olsa çalışır durumda olmasını istiyorum. Bunun için ramps 1.4 kartını kullanabilir miyim acaba?
N Nonjekal Centipat Katılım 28 Kasım 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Nisan 2025 #3 bymuto dedi: Halen anakart arıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
bymuto Megapat Katılım 3 Mart 2013 Mesajlar 100 14 Nisan 2025 #4 Nonjekal dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Bende Jgaurora A5 mevcut çalışma saati toplasan 12 saatti geçmemiştir 4 senedir yatıyor satılık ilgilenir misin?
Nonjekal dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Bende Jgaurora A5 mevcut çalışma saati toplasan 12 saatti geçmemiştir 4 senedir yatıyor satılık ilgilenir misin?
N Nonjekal Centipat Katılım 28 Kasım 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Nisan 2025 #5 bymuto dedi: Bende jgaurora A5 mevcut çalışma saati toplasan 12 saatti geçmemiştir 4 senedir yatıyor satılık ilgilenir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam geçen anakartı arızalı aldım sadecw anakart satmak isterseniz olur onun dışında bütün olarak maalesef.
bymuto dedi: Bende jgaurora A5 mevcut çalışma saati toplasan 12 saatti geçmemiştir 4 senedir yatıyor satılık ilgilenir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam geçen anakartı arızalı aldım sadecw anakart satmak isterseniz olur onun dışında bütün olarak maalesef.