tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #1 Türkçe dili ya da yama var mı?
Playizm Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 787 Çözümler 10 10 Şubat 2022 #2 Programı bulamadım programın sitesini atarmısınız?
tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #3 Telefonda CapCut Diye geçiyor. Pc versiyonu da çince 剪映专业版-全能易用的桌面端剪辑软件-轻而易剪 上演大幕 Benim çincem anca çan,çin,çon. O kadar
Telefonda CapCut Diye geçiyor. Pc versiyonu da çince 剪映专业版-全能易用的桌面端剪辑软件-轻而易剪 上演大幕 Benim çincem anca çan,çin,çon. O kadar
Playizm Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 787 Çözümler 10 10 Şubat 2022 #4 Capcut açıklaması: it is released for the chinese market, and there is no English language Support. Türkçesi: Çin pazarı için piyasaya sürüldü ve İngilizce dil desteği yok. bluestacks/nox... gibi programlar yükleyerek capcut kullanabilirsiniz.
Capcut açıklaması: it is released for the chinese market, and there is no English language Support. Türkçesi: Çin pazarı için piyasaya sürüldü ve İngilizce dil desteği yok. bluestacks/nox... gibi programlar yükleyerek capcut kullanabilirsiniz.
tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #5 Bluestacks kasıyor (pc kötü). Alternatiflere bakarım o zaman. Acaba CapCut gibi (aynı onun gibi kolay) bi edit programı varmı?
Bluestacks kasıyor (pc kötü). Alternatiflere bakarım o zaman. Acaba CapCut gibi (aynı onun gibi kolay) bi edit programı varmı?
Playizm Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 787 Çözümler 10 10 Şubat 2022 #6 tedolone dedi: Bluestacks kasıyor (pc kötü). Alternatiflere bakarım o zaman. Genişletmek için tıkla... Hangi tür videolar için edit yapıcaksınız (oyun,vlog...)
tedolone dedi: Bluestacks kasıyor (pc kötü). Alternatiflere bakarım o zaman. Genişletmek için tıkla... Hangi tür videolar için edit yapıcaksınız (oyun,vlog...)
tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #7 Oyuna yaza doğru. Şu anda müzikli Naruto editleri yapmayı düşünüyorum. Önereceğiniz birşey var mı?.. Son düzenleme: 10 Şubat 2022
LordTV Femtopat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #8 Ben buldum ama anlatmaya dilim varmaz, şu videodan dili İngilizce olarak değiştirebilirsiniz, iyi günler. Link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ben buldum ama anlatmaya dilim varmaz, şu videodan dili İngilizce olarak değiştirebilirsiniz, iyi günler. Link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #9 LordTV dedi: Ben buldum ama anlatmaya dilim varmaz, şu videodan dili İngilizce olarak değiştirebilirsiniz, iyi günler. Link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 3 yıl önceki konu ben çözeli çok oldu sorunu zaten ondan sonra uygulama CapCut oldu.
LordTV dedi: Ben buldum ama anlatmaya dilim varmaz, şu videodan dili İngilizce olarak değiştirebilirsiniz, iyi günler. Link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 3 yıl önceki konu ben çözeli çok oldu sorunu zaten ondan sonra uygulama CapCut oldu.
firat36 Megapat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2025 #10 tedolone dedi: 3 yıl önceki konu ben çözeli çok oldu sorunu zaten ondan sonra uygulama CapCut oldu. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz acaba, güncel sürüm de google lens dışında çözüm bulamadım ben?
tedolone dedi: 3 yıl önceki konu ben çözeli çok oldu sorunu zaten ondan sonra uygulama CapCut oldu. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz acaba, güncel sürüm de google lens dışında çözüm bulamadım ben?