Jilete yakın tıraş makinesi önerisi

EKMEKİSTAN

Decapat
Daha fazla  
Powertec TR'8900 modelini kullanıyordum elimden kaydı yere düştü helak oldu makine, sakallar da uzadı (16 yaşındayım) jilet vurmak istemiyorum, karşıma TikTok'ta Philips One Blade'nin yeşil bir makinesinin reklamı çıktı 0 gibi alıyor duruyordu, bunu chat GPT'ye yazdım bana 8900'ün 0.4-0.6, One Blade'nin 0.5 mm bıraktığını söyledi, ve bana:
Xiaomi Enchen Blackstone 3:
TR-8900'dan bariz daha kısa alır,
Kıvrımlı yerlerde daha başarılıdır (3D döner başlık),uygun fiyatlı ve şarjı uzun gider.
Yazdı bilemedim yine de size sormak istedim, fotoğraflarda 8900 0.1mm yazıyordu bilemedim şimdi eğer o bıraktığı 0.1mm ise yine uzun. Her neyse siz Xiaomi'nin veya Philips'in makinesini önerir misiniz? Veya başka jilete en yakın mmdeki makineyi önerir misiniz? Uzun ömürlü olsun uğraştırmasın sorunu vs de olmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
One Blade tarzi makine onermem.

Direkt Xiaomi Enchen Blackstone 3 kullanmadım ama o tip makineler sıfıra çok daha yakın alıyor

O jilet ö

O jilet mevzusundan ötürümü
Hayir bence verimsiz, zaten fiyati baya dusuyor indirimlerde, sifir aliyor mu aliyor ama sakalinizin cok yumusak olmasi lazim, sakalimi hep sifir alirim uzamasina izin vermem diyorsaniz belki bir tik kullanisli olur ama onun disinda Philips 5000 serisi gibi urunler cok daha kullanisli. One Blade Pro da cikmis zannedersem o nasil bilmiyorum.

Pazar, çarşamba veya bir yere gidersem cumartesi günleri alıyorum. Xiaomi var kafamda üçgen oda sakalları alırken faullere kaçmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…