mmurat0170 Hectopat Katılım 1 Eylül 2015 Mesajlar 386 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2015 #1 Bunun gibi çoğu yerde gördüğüm haber. Sizce doğruluk payı var mı? Eğer durum böyleyse AMD'in hali ne olacak bilemiyorum. Umarım gerçek değildir. Jim Keller'in AMD Firmasından İstifası Hakkında! | Oyunları Seviyoruz
Bunun gibi çoğu yerde gördüğüm haber. Sizce doğruluk payı var mı? Eğer durum böyleyse AMD'in hali ne olacak bilemiyorum. Umarım gerçek değildir. Jim Keller'in AMD Firmasından İstifası Hakkında! | Oyunları Seviyoruz
SurqeonHD Hectopat Katılım 17 Eylül 2015 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2015 #2 Haberlerde SAMSUNG'a gittiği söyleniyor ama doğru mu bilemem.
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 26 Ekim 2015 #3 "Amd'de jim keller var yeaa bişey olmaz amd'ye" diyen arkadaşın yüzünü merak ediyorum şu an, kullanıcı haberleri kısmında da amd'nin iflasa gittiğiyle ilgili haber okudum dün. Sanırım amd'yi daha kötü günler bekliyor.
"Amd'de jim keller var yeaa bişey olmaz amd'ye" diyen arkadaşın yüzünü merak ediyorum şu an, kullanıcı haberleri kısmında da amd'nin iflasa gittiğiyle ilgili haber okudum dün. Sanırım amd'yi daha kötü günler bekliyor.
_Muhammed_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 1.103 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2015 #4 www.sammobile.com Jim Keller samsunga geçtiği yazıyor. AMD’s legendary CPU architect Jim Keller rumoured to join Samsung
www.sammobile.com Jim Keller samsunga geçtiği yazıyor. AMD’s legendary CPU architect Jim Keller rumoured to join Samsung