Jinekomasti ameliyatı olmak

Biraz baktım arkadaşın dediği gibi eğer heyet raporu onay verirse ücretsiz devlet hastanesinde olabiliyormuşuz

Hocam bugün şehir hastanesine plastik cerrahtan randevu aldım. İlk dahiliyeye mi almam gerekiyordu?

Plastik cerrahıyla görüştükten sonra bilgilendirir misin?
Tahmin ettiğim gibi, bakmadı bile fazla. Spor yap geçer dedi gönderdi. Devlette olmak aşırı büyük bir şey değilse imkansız.

Tahmin ettiğim gibi, bakmadı bile fazla. Spor yap geçer dedi gönderdi. Devlette olmak aşırı büyük bir şey değilse imkansız.
Ben diyorum,asla kolay kolay ameliyat yapmaz devlet. Çünkü özele giriyor 'estetik' olarak geçiyor. Her türlü parasını alacaklar. Sporla vs geçmez bu arada. Sadece yalancı jinekomasti geçer. Liposakşın bir ihtimal. Ama jinekomasti asla geçmez. 3 senedir spor yapıyorum. Göğüsten,göğüs kasına geçmiş birisi olarak söylüyorum.

Biliyorum, 14 yaşından beri var bende. Sporu da denedim. Dahiliyede testlerimi yaptırıp özele gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…