Jinekomasti ameliyatı olmak

Jinekomasti problemim yok fakat yazınızı, sevincinize ortak olabilmek için okudum. Geçmiş olsun, adınıza çok sevindim. Umarım bu tür fiziksel sorunlar çeken her birey en kısa zamanda sorununu halleder. Size uzun ve güzel yazlar diliyorum.

Dün oldum ameliyatımı. 30 bin TL'ye oldum. Doktorumuz yardımcı oldu biraz, normalde 50-55e kadar çıkabiliyormuş.
Geçmiş olsun. Çok iyi fiyata olmuşsunuz. Ben de birkaç yere sordum ama verdikleri fiyatlar arasında uçurum var. Bazısı 40.000 TL'den başlıyor diyor, bir diğeri 70-90 bin TL diyor.

Geçmiş olsun. Çok iyi fiyata olmuşsunuz. Ben de birkaç yere sordum ama verdikleri fiyatlar arasında uçurum var. Bazısı 40.000 TL'den başlıyor diyor, bir diğeri 70-90 bin TL diyor.
Evet cidden fiyatlar çok yüksek. Benim doktorum da bi kaç hastaneyle görüştü ilk başta 50-55 diyordu fiyat için normalde temmuz başı olacaktım ama uygun fiyata ayarlamaya çalıştığını söyledi. O şekilde oldum bakalım, yarın tekrar kontrole gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…