W W4ZEX Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #11 Hank J Wimbleton dedi: Göğsün uclari yumusak ve biraz buyuk oluyor, ama gogus normal. Vucudum biraz yagli. Yuzde 18-20 civari. Bu yagi yakinca gecer mi? Ve cozum var mı ameliyatsiz? Yas 15. Genişletmek için tıkla... Basırınca acıyor mu? Yağ oranını düşürmeyi denediniz mi diyet yaparak. Eminim diyetle geçecektir.
Hank J Wimbleton dedi: Göğsün uclari yumusak ve biraz buyuk oluyor, ama gogus normal. Vucudum biraz yagli. Yuzde 18-20 civari. Bu yagi yakinca gecer mi? Ve cozum var mı ameliyatsiz? Yas 15. Genişletmek için tıkla... Basırınca acıyor mu? Yağ oranını düşürmeyi denediniz mi diyet yaparak. Eminim diyetle geçecektir.
asimavi1538 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 1.378 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #12 cemlük dedi: Sağda var, solda görmedim. Genişletmek için tıkla... İkisinde de yok her meme ucu kabarması jınekomastı olmaz. Üşüdüğünüzee bile meme uçları şişer.
cemlük dedi: Sağda var, solda görmedim. Genişletmek için tıkla... İkisinde de yok her meme ucu kabarması jınekomastı olmaz. Üşüdüğünüzee bile meme uçları şişer.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 11 Temmuz 2023 #13 asimavi1538 dedi: İkisinde de yok her meme ucu kabarması jınekomastı olmaz. Üşüdüğünüzee bile meme uçları şişer. Genişletmek için tıkla... Hocam soğuğa maruz kalınca sertleşip küçülüyor normal oluyor. W4ZEX dedi: Basırınca acıyor mu? Yağ oranını düşürmeyi denediniz mi diyet yaparak. Eminim diyetle geçecektir. Genişletmek için tıkla... Acımıyor hocam. Diyetteyim bu erimiş hali göğüsün.
asimavi1538 dedi: İkisinde de yok her meme ucu kabarması jınekomastı olmaz. Üşüdüğünüzee bile meme uçları şişer. Genişletmek için tıkla... Hocam soğuğa maruz kalınca sertleşip küçülüyor normal oluyor. W4ZEX dedi: Basırınca acıyor mu? Yağ oranını düşürmeyi denediniz mi diyet yaparak. Eminim diyetle geçecektir. Genişletmek için tıkla... Acımıyor hocam. Diyetteyim bu erimiş hali göğüsün.
E eArrD Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #14 Hank J Wimbleton dedi: Hocam soğuğa maruz kalınca sertleşip küçülüyor normal oluyor. Acımıyor hocam. Diyetteyim bu erimiş hali göğsün. Genişletmek için tıkla... 1 yıl geçmiş ama aynı durum bende de var sende jinekomasti varmıymış?
Hank J Wimbleton dedi: Hocam soğuğa maruz kalınca sertleşip küçülüyor normal oluyor. Acımıyor hocam. Diyetteyim bu erimiş hali göğsün. Genişletmek için tıkla... 1 yıl geçmiş ama aynı durum bende de var sende jinekomasti varmıymış?