Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 27 Ekim 2020 #31 Deleted User dedi: 100.000 olursan bizi de unutma hee. Genişletmek için tıkla... Vayyy, kimler gelmiş.
Deleted User dedi: 100.000 olursan bizi de unutma hee. Genişletmek için tıkla... Vayyy, kimler gelmiş.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 27 Ekim 2020 #32 Silinen üye dedi: Yazılımları kim yüklüyor peki? Genişletmek için tıkla... Moderatörler arasında paylaştırılır ya da yönetim kendi yapar.
Silinen üye dedi: Yazılımları kim yüklüyor peki? Genişletmek için tıkla... Moderatörler arasında paylaştırılır ya da yönetim kendi yapar.
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 27 Ekim 2020 #33 SideWinder dedi: Moderatörler arasında paylaştırılır ya da yönetim kendi yapar. Genişletmek için tıkla... Yazılım yüklemek keyifli idi. Önce kendim deneyip atmak 2 günde sarmıştı.
SideWinder dedi: Moderatörler arasında paylaştırılır ya da yönetim kendi yapar. Genişletmek için tıkla... Yazılım yüklemek keyifli idi. Önce kendim deneyip atmak 2 günde sarmıştı.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 27 Ekim 2020 #34 Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 717105 Bu ne peki? @326001'ın da etiketi yok? Genişletmek için tıkla... Etiket kalkmış, gerekli haklar hesaplarına hala tanımlı sanırım.
Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 717105 Bu ne peki? @326001'ın da etiketi yok? Genişletmek için tıkla... Etiket kalkmış, gerekli haklar hesaplarına hala tanımlı sanırım.
Radian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer CIA Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #35 Tortue dedi: Etiket kalkmış, gerekli haklar hesaplarına hala tanımlı sanırım. Genişletmek için tıkla... Değil hocam hakları da yok artık.
Tortue dedi: Etiket kalkmış, gerekli haklar hesaplarına hala tanımlı sanırım. Genişletmek için tıkla... Değil hocam hakları da yok artık.
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 27 Ekim 2020 #36 Tortue dedi: Etiket kalkmış, gerekli haklar hesaplarına hala tanımlı sanırım. Genişletmek için tıkla... Değil. Şu an yazılım yükleyemiyorum, ya da durumumu güncelleyemiyorum.
Tortue dedi: Etiket kalkmış, gerekli haklar hesaplarına hala tanımlı sanırım. Genişletmek için tıkla... Değil. Şu an yazılım yükleyemiyorum, ya da durumumu güncelleyemiyorum.
Deleted User Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 745 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Ekim 2020 #37 Jira dedi: Vayyy, kimler gelmiş. Genişletmek için tıkla... Sorma Uzun süredir Türk Telekom sayesinde internetsizdim Redbox alınca artık geliyorum sık sık.
Jira dedi: Vayyy, kimler gelmiş. Genişletmek için tıkla... Sorma Uzun süredir Türk Telekom sayesinde internetsizdim Redbox alınca artık geliyorum sık sık.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 27 Ekim 2020 #38 Tortue dedi: Etiket kalkmış, gerekli haklar hesaplarına hala tanımlı sanırım. Genişletmek için tıkla... Etiket atılmadan önce güncellenmiş olabilir. Ben de az önce baktım, ekleyemiyorum. Bazı hesaplara tekrar verilmiş de olabilir.
Tortue dedi: Etiket kalkmış, gerekli haklar hesaplarına hala tanımlı sanırım. Genişletmek için tıkla... Etiket atılmadan önce güncellenmiş olabilir. Ben de az önce baktım, ekleyemiyorum. Bazı hesaplara tekrar verilmiş de olabilir.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 27 Ekim 2020 #39 326001 dedi: Değil. Şu an yazılım yükleyemiyorum, ya da durumumu güncelleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 gün önce katkıda bulunan etiketi aldınız, şimdi etiket kaldırıldı. Bu da sizin şansınızmış.
326001 dedi: Değil. Şu an yazılım yükleyemiyorum, ya da durumumu güncelleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 gün önce katkıda bulunan etiketi aldınız, şimdi etiket kaldırıldı. Bu da sizin şansınızmış.
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 27 Ekim 2020 #40 SideWinder dedi: Etiket atılmadan önce güncellenmiş olabilir. Ben de az önce baktım, ekleyemiyorum. Bazı hesaplara tekrar verilmiş de olabilir. Genişletmek için tıkla... Etiket kalmasın umurumda değil ama, yazılım ekleme hakkım eklense çok güzel olacak. 15 tane test edip yayınlanmayı bekleyen yazılım vardı. nih dedi: Hocam 2 gün önce katkıda bulunan etiketi aldınız, şimdi etiket kaldırıldı. Bu da sizin şansınızmış. Genişletmek için tıkla... Etiket kalksın sıkıntı değil alt tarafı mavi yazı ile Katkıda Bulunan yazıyor. Ben yazılım eklemeyi ve durum güncellemek için kalkmasını istemiyorum.
SideWinder dedi: Etiket atılmadan önce güncellenmiş olabilir. Ben de az önce baktım, ekleyemiyorum. Bazı hesaplara tekrar verilmiş de olabilir. Genişletmek için tıkla... Etiket kalmasın umurumda değil ama, yazılım ekleme hakkım eklense çok güzel olacak. 15 tane test edip yayınlanmayı bekleyen yazılım vardı. nih dedi: Hocam 2 gün önce katkıda bulunan etiketi aldınız, şimdi etiket kaldırıldı. Bu da sizin şansınızmış. Genişletmek için tıkla... Etiket kalksın sıkıntı değil alt tarafı mavi yazı ile Katkıda Bulunan yazıyor. Ben yazılım eklemeyi ve durum güncellemek için kalkmasını istemiyorum.