Jitbit macro recorder nasıl kullanılır?

Nasıl bir yardım lazımdı hocam?

@Yukapian hocam öncelikle verdiğin bilgilerden ötürü teşşekür ederim.Geliştirmek istediğim bir konu var. Mesela 1. resimi ekledim ama onu bulamadıgı zaman o resmi atlayıp 2. koydugum resimi bulmasını istiyorum ama atlamıyor hata veriyor bulamadığı zaman o konuyu nasıl çözeriz acaba

Hocam GO to veya end if komutlarını kullanabilirsiniz.

Hocam bu programla görselin içindeki metni gördüğü gibi istediğim yere yazabilir mi görseli kırpıcam ve oto yazacak. Bu yapılabilir mi ?

sizinle nasıl iletişime geçebilirim?

Hocam bu programla görselin içindeki metni gördüğü gibi istediğim yere yazabilir mi görseli kırpıcam ve oto yazacak. Bu yapılabilir mi?

Çok geç yazdığımın farkındayım kusura bakmayın. Bu bir yapay zeka olmadığı tamamen biz yazdığımız için böyle bir şeyi yapmak pek mümkün değil. Ama bir şekilde yapay zekaya entegre edebilirseniz yapabilirsiniz. Ayrıca metnin ne olduğu belliyse otomatik o kısmı kopyalamasını ve yazılacak yere yapıştırmasını yazabilirsiniz.

Sizinle nasıl iletişime geçebilirim?

Ne lazımdı hocam?

Sizinle nasıl iletişime geçebilirim?

Ne lazımdı hocam?

@Yukapian macro recorder programı için yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…