Jitbit macro recorder nasıl kullanılır?

@Yukapian
selam jitbit macro recorde ile oyunda oto target ve saldırı yaparken , hız potu ve buff kullanmak için ne yapmalıyım.. 10 dakika bir hız potu ve 30 dk da bir buff basması gerekioyur. bunlar klavye tuşlarında.

Hocam kolay gelsin peki daha önce eklediğimiz lisansı nasıl iptal ediyoruz ve ya kaldırıyoruz farklı bir lisans girmek istiyorum ama bulamadım

Hocam kolay gelsin peki daha önce eklediğimiz lisansı nasıl iptal ediyoruz ve ya kaldırıyoruz farklı bir lisans girmek istiyorum ama bulamadım
Zaten internette free keyde full sürüm eksik birşey yok neden değiştirmek istiyorsunuz

Programı geçmişten berı kullanıyorum ama yapamadığı basit bir konu var ya da ben bilmiyorum.
Mesela şunu yaptıramıyorsunuz.
Durmadan sureklı A harfı ve 3 rakamına bas, bu basmalar devam ederken 60 saniyede bir 1 kez "8" rakamına bas.

Mesela böyle br macroyu yapmanıza imkan vermıyor.

Hocam selamlar benim 30 günlük ücretsiz hakkı bitti de ucuza nereden alabilirim?

Merhaba hocam ben oyunda mesela sabit duran karakteri sadece fare sağ sola dönmesini istiyorum yapamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…