Jitbit Macro Recorder nasıl otomatikleştirilir?

Marmarisli

Femtopat
Daha fazla  
Jitbit Macro Recorder ile oyun üzerinde oto target alıp oto saldırı yapıyorum, şimdi belli aralıklar ile hız potu veya buff skilleri basmasını istiyorum.
Mesela 7 dakikada bir hız potuna (atadığım kalavye tuşu mesela F5) basmasını istiyorum 30 dakikada bir buff atmasını (F3) normal macro çalışırken bunların zamanı geldiğinde 7 dakikada hız potu 30 dk ise buff tuşlarına basmasını istiyorum. Hangi yolu izlemeliyim?

@Yukapian

Son düzenleyen: Moderatör:
Macro yazican hocam işte aralara delay gir yapmasını istedigin hareketlere kum saati var sol tarafta

Play tuşunun yanından assagi doğru bı ok iniyor ordan sınırsız yapabilirsin sayiyi

Son düzenleme:
@burakbozbay

selam, o şekil de yapınca mevcut çalışan macro yu beklemeye alıyor o süre kadar. benim yapmak istediğim hali hazırda çalışan bi macro var . oyun içinde tab ile target alıp d1 ile saldırıyor d3 ile düşen eşyayı topluyor. buraya kadar herşey çalışıyor istediğim gibi.. am şimdi bu belli aralıklarda mesela 7 dakikada bir f6 ya 10 dakikada bir f7 ye basacak. f6 ve f7 için belirlenen dakikalarda basacak . ama bu süreçte normal macro işlemi yapmaya deva medecek.

senin dediğin gibi denemiştim ama orda büf6 ya bastığında diğer çalışan macroda 7 dakika boyunca bekliyor. yani isteiğim o şekil değil mevcut çalışan macro devam edecek işelmine ama f6 ve f7 dakikaalrı geldiğinde onlarıda basacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…