Jitbit Macro Recorder ile oyun üzerinde oto target alıp oto saldırı yapıyorum, şimdi belli aralıklar ile hız potu veya buff skilleri basmasını istiyorum.
Mesela 7 dakikada bir hız potuna (atadığım kalavye tuşu mesela F5) basmasını istiyorum 30 dakikada bir buff atmasını (F3) normal macro çalışırken bunların zamanı geldiğinde 7 dakikada hız potu 30 dk ise buff tuşlarına basmasını istiyorum. Hangi yolu izlemeliyim?
selam, o şekil de yapınca mevcut çalışan macro yu beklemeye alıyor o süre kadar. benim yapmak istediğim hali hazırda çalışan bi macro var . oyun içinde tab ile target alıp d1 ile saldırıyor d3 ile düşen eşyayı topluyor. buraya kadar herşey çalışıyor istediğim gibi.. am şimdi bu belli aralıklarda mesela 7 dakikada bir f6 ya 10 dakikada bir f7 ye basacak. f6 ve f7 için belirlenen dakikalarda basacak . ama bu süreçte normal macro işlemi yapmaya deva medecek.
senin dediğin gibi denemiştim ama orda büf6 ya bastığında diğer çalışan macroda 7 dakika boyunca bekliyor. yani isteiğim o şekil değil mevcut çalışan macro devam edecek işelmine ama f6 ve f7 dakikaalrı geldiğinde onlarıda basacak