Jitbit macro recorder programı ile macro nasıl ayarlanır?

sudeters7

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle yapmak istediğim sistemi size bildirmek ve aşağıdaki yaptığım sistem üzerinde de yanlış giden durumu anlatmak istiyorum.
İstediğim sistem; benim seçmiş olduğum resim ekranda gözüktüğü gibi komutlarını girdiğim yerlere yani atıyorum 1-2-3 tuşlarına fare ile basmasını istiyorum ve yine aynı resim gelene kadar Macro'nun beklemede kalması, tekrar aynı resim çıktığı zaman 4-5-6 tuşlarına fare ile basmasını istiyorum aynı şekilde 7-8-9 diye bu şekilde döngü haline gelmesini istiyorum.

Aşağıdaki yaptığım sistem üzerinde bazen 2. mod başlıyor 1. Mod'a geçiyor sonra 1. Mod'u oynatmaya devam ediyor yani macro, resim hangi zaman aralığında çıkar ise orada çalışmaya devam eden komut üzerinde işlemi gerçekleştiriyor.
Teşekkür ederim.

yapmak_istedigim.png

uppp

uppp

uppp

Son düzenleme:
Hocam if image found komutuyla önce resmi belirleyin ve resimler arası geçiş yapabilecek bir komut dizisi hazırlayın. daha sonrasında yine if image found komutuyla go komutunu birleştirin ve "eğer resim ikinci kere görülürse go mod2" olarak atayın ve labele mod 2 ismini verin. bunu aynı şekilde yaparak 3.yüde yazın. buradaki kritik etken label ve go komutlarını düzgün kullanabilmekte.

Hocam if image found komutuyla önce resmi belirleyin ve resimler arası geçiş yapabilecek bir komut dizisi hazırlayın. daha sonrasında yine if image found komutuyla go komutunu birleştirin ve "eğer resim ikinci kere görülürse go mod2" olarak atayın ve labele mod 2 ismini verin. bunu aynı şekilde yaparak 3.yüde yazın. buradaki kritik etken label ve go komutlarını düzgün kullanabilmekte.
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim, dediğiniz resimler arası geçiş yapabilecek bir komut dizisi derken o kısmı anlayamadım.
Macro üzerinden deneyebileceğim tüm alternatifleri denedim fakat yapamadım

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim, dediğiniz resimler arası geçiş yapabilecek bir komut dizisi derken o kısmı anlayamadım.
Macro üzerinden deneyebileceğim tüm alternatifleri denedim fakat yapamadım

Hocam tam olarak istediğiniz şeyi bana anlatırsanız ben size bir şey hazırlayabilirim. Hazırladığım komut dizesini kendinize göre ayarlayıp kullanabilirsiniz.

Bir bölüm belirliyorum ve o bölüm üzerinde seçtiğim resim ya da renk kodu çıktığı zaman tıklama yapsın istiyorum, nasıl mı?

Örneğin: "Oyun Başladı" yazısı çıktı ya da yeşil renk gözüktü ardından koordinatlarını girdiğim ekranda 1-2-3 gözüken yerlere tıklama yapsın istiyorum.

Tıklama işlemini yaptıktan sonra,

"Oyun başladı" yazısı ya da yeşil renk gözükene kadar herhangi bir işlem yapmasın tekrar o yazı ya da renk ekranda gözüktüğü zaman bu sefer ekranda 4-5-6 gözüken yerlere tıklama yapsın istiyorum.

Aynı şekilde yazı veya renk tekrar gözüktüğü zaman 7-8-9 gözüken yerlere tıklama yapsın istiyorum, bu 1-2-3 / 4-5-6 / 7-8-9 tıklamaları sınırsız döngü halinde yaptırmak istiyorum.

Hocam tam olarak istediğiniz şeyi bana anlatırsanız ben size bir şey hazırlayabilirim. Hazırladığım komut dizesini kendinize göre ayarlayıp kullanabilirsiniz.
@Yukapian haber bekliyorum

Son düzenleme:

Hocam ya, PASTE komutu hazır var da, COPY komutu yok?!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı