S ScareX0 Hectopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 75 20 Ocak 2021 #1 Herkese iyi günler. Jite KD 208 model gamepad kullanıyorum. Ama bir türlü driverını bulamadım. Driver kurmadığım için titreşimi de çalışmıyor. Bulabilen varsa atabilir mi, çok teşekkür ederim. güncel Son düzenleme: 20 Ocak 2021
Herkese iyi günler. Jite KD 208 model gamepad kullanıyorum. Ama bir türlü driverını bulamadım. Driver kurmadığım için titreşimi de çalışmıyor. Bulabilen varsa atabilir mi, çok teşekkür ederim. güncel
Emrksm Centipat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #2 Merhaba aynı gamepadı ben de aldım sürücüsünü yandex diske yükledim. İşte sürücü linki oyun kolu jite kd208 Hepsini kurdum titreşimi de çalışıyor.
Merhaba aynı gamepadı ben de aldım sürücüsünü yandex diske yükledim. İşte sürücü linki oyun kolu jite kd208 Hepsini kurdum titreşimi de çalışıyor.
xReapers Zeptopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #3 Reis bunların hepsini mi indereceğiz?
Emrksm Centipat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #4 xReapers dedi: Reis bunların hepsini mi indereceğiz? Genişletmek için tıkla... Bence hepsini indirebilirsin.Ben bunu kutulu şekilde aldım ufak bir CD içinde vardı dosyalarını herkes faydalansın diye internete yükledim.
xReapers dedi: Reis bunların hepsini mi indereceğiz? Genişletmek için tıkla... Bence hepsini indirebilirsin.Ben bunu kutulu şekilde aldım ufak bir CD içinde vardı dosyalarını herkes faydalansın diye internete yükledim.
Emirhan0009 Femtopat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #5 Bende aldım Windows 11 uygun mu?