Jitter Click nasıl yapılır?

discordf

Decapat
Merhaba. Nasıl Jitter Click yaparım? Videoları izledim ama yapamadım. Yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Nasıl Jitter Click yaparım? Videoları izledim ama yapamadım. Yardım edebilir misiniz?
Videodan yapamadıysanız buradan nasıl gösterelim?

Dirseğinizi masanın köşesinin daha içine doğru yaslayıp hangi parmakla jitter yapacaksanız sıkıp kaslardan titretin.

Telefonuda sayarsak neredeyse 8-9 yıldır Minecraft oynuyorum jitter çok basit ama tavsiye etmem kemik erimesine yol açıyor ve bileğinde sakatlık rislini arttırıyoter ama nasıl yapıldığını söyleyeyim.

2 -3 çeşit jitter yapma yöntemi var.
1- elini yuvarlak yap sol tıka bas diğer 3 parmağın farenin dışında kalsın onunla farea yön vereceksin ve kolunu sıkıp mouse hızlı basıcaksın.
2- önermem ama tek parmağınla basıcaksın saçma olur oynayamazsın.

1. öneririm.

Alıştırma yapmalısınız. Elinizi zorlayacağınız için ağrıyacak. İlk önce parmağınızı titretiyormuş gibi yapıp sol tıkın üstüne getirmeye çalışın. Her titremetmede bir kez sol tıka basın.

Kemik erimesine falan yol açmıyor bu arada yalan bilgi o.

En iyisi Butterfly Click'dir. Çok rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Double Click yapmadan bile hızlı yaparsanız 12-14 CPS bulursunuz.

Nasıl yapılır?

- İşaret ve Orta Parmağınızda sol tıkla olacaktır.
- Yavaşça alıştıra alıştıra sol sağ sol sağ diye sol tıka tıklamanız lazımdır.
- EN ÖNEMLİSİ! Yaparken kendinizi sıkmayın. Rahat olun.

Eğer Butterfly Click'i yapmak istiyorsanız ofis mouse'u ile rahat yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…