Relax55 Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 532 Çözümler 2 Yer Türkiye 22 Haziran 2021 #1 Merhaba, jitter clicke başlamayı düşünüyorum ama jitter clickte kemik erimesi oluyor diyorlar. Gerçekten kemikler eriyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2021
Merhaba, jitter clicke başlamayı düşünüyorum ama jitter clickte kemik erimesi oluyor diyorlar. Gerçekten kemikler eriyor mu?
Rasim Kayrak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer 5391AA Netherlands Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ben mezun oldum la 22 Haziran 2021 #2 Minecraft ile pek ilgi alakam yok ama jitter çok eskide kalmadı mı? Şu an drag diye bir şey yapıyorlar sanırım.
Minecraft ile pek ilgi alakam yok ama jitter çok eskide kalmadı mı? Şu an drag diye bir şey yapıyorlar sanırım.
Akif Okaner Picopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 301 Yer Fleurieland Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #3 Asansör düğmesine bile jitter click ile basıyorum. Şu ana kadar eriyen kemiğim yok heralde. .
S shidare Centipat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #4 Relax55 dedi: Merhaba, jitter clicke başlamayı düşünüyorum ama jitter clickte kemik erimesi oluyor diyorlar. Gerçekten kemikler eriyor mu? Genişletmek için tıkla... Herkes yapmasın diye youtubedaki minecraftçıların uydurduğu efsane.
Relax55 dedi: Merhaba, jitter clicke başlamayı düşünüyorum ama jitter clickte kemik erimesi oluyor diyorlar. Gerçekten kemikler eriyor mu? Genişletmek için tıkla... Herkes yapmasın diye youtubedaki minecraftçıların uydurduğu efsane.
Relax55 Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 532 Çözümler 2 Yer Türkiye 8 Haziran 2024 #5 shidare dedi: Herkes yapmasın diye YouTube'daki minecraftçıların uydurduğu efsane. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten jitter Click bana göre değilmiş ben butterfly tercih ediyorum.
shidare dedi: Herkes yapmasın diye YouTube'daki minecraftçıların uydurduğu efsane. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten jitter Click bana göre değilmiş ben butterfly tercih ediyorum.