Rampage almanızı önermiyorum. Yazdığınız 3 Rampage farenin de sensörleri kötü. 125 Hz ve 60 IPS günümüzde yeterli bir sayı değil. Yazdığınız modellerden sadece Logitech G102 iyi. 1000 Hz ve 200 IPS bir sensöre sahip ve rahat 15 CPS üstünü görebilirsiniz. Onun dışında benim önerebileceklerim;
Corsair Katar Pro.
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU 12.400 Dpi Optik Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Redragon m808.
REDRAGON Storm M808 Oyuncu Mouse Fırtına Hafif Rgb 7 Programlanabilir Düğme yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Gigabyte Aorus M.2 (bunun kaç CPS yapabileceğini bilmiyorum ancak sensörü kaliteli)
GIGABYTE AORUS M2 Çift Yönlü RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GM-AORUS-M2 ITOPYA'da.
Bu önerdiklerimin sensörleri de güzel. 200 IPS ve 1000 Hz sensöre sahipler. Aynı şekilde 15 CPS üstü görebilirler.
Bu ürünlere elektrik bandı yapıştırırsanız drag Click yapmanız daha da kolaylaşır. Godbridge yapmak istiyorsanız 8-10 CPS bile yeterli olacaktır. İyi forumlar.