dcgame65 Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #1 VirusTotal Rapor Linki https://www.virustotal.com/gui/file/30f840be1b9249d22c6bdc943d6901ee8723284770be1b7e18ea12a844d91f77 Şu an PC'de var Kaspersky sorun çıkarmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2024
IGuard Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 283 Çözümler 1 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #2 dcgame65 dedi: Şu an PC'de var Kaspersky sorun çıkarmadı. Genişletmek için tıkla... Malwrebytes var mı sizde onunla taratın emin olamadım VirusTotal'in sonuçlarından.
dcgame65 dedi: Şu an PC'de var Kaspersky sorun çıkarmadı. Genişletmek için tıkla... Malwrebytes var mı sizde onunla taratın emin olamadım VirusTotal'in sonuçlarından.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.289 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #3 Oyun hilesi olduğu için uyarı vermiş, temiz dosya. IGuard dedi: Malwrebytes var mı sizde onunla taratın emin olamadım VirusTotal'in sonuçlarından. Genişletmek için tıkla... VirusTotal'da Malwarebytes uyarı vermemiş niye bir daha tarasın?
Oyun hilesi olduğu için uyarı vermiş, temiz dosya. IGuard dedi: Malwrebytes var mı sizde onunla taratın emin olamadım VirusTotal'in sonuçlarından. Genişletmek için tıkla... VirusTotal'da Malwarebytes uyarı vermemiş niye bir daha tarasın?
IGuard Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 283 Çözümler 1 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #4 gorko dedi: Oyun hilesi olduğu için uyarı vermiş, temiz dosya. VirusTotal'da Malwarebytes uyarı vermemiş niye bir daha tarasın? Genişletmek için tıkla... PC de offline olarak taramak ile VirusTotal'de taramak aynı mı? Ayrıca her virüs kenidini VirusTotal'de ben virüsüm diye göstermez değil mi?
gorko dedi: Oyun hilesi olduğu için uyarı vermiş, temiz dosya. VirusTotal'da Malwarebytes uyarı vermemiş niye bir daha tarasın? Genişletmek için tıkla... PC de offline olarak taramak ile VirusTotal'de taramak aynı mı? Ayrıca her virüs kenidini VirusTotal'de ben virüsüm diye göstermez değil mi?
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.289 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #5 IGuard dedi: PC de offline olarak taramak ile VirusTotal'de taramak aynı mı? Ayrıca her virüs kenidini VirusTotal'de ben virüsüm diye göstermez değil mi? Genişletmek için tıkla... * PC de offline olarak taramak ile VirusTotal'de taramak aynı mı? *tan kastın ne anlamadım. Dosyayı VirusTotal'e atarsan dosya VirusTotal'i engelleyemez. PC'deki Malwarebytes ile VirusTotal'deki aynı hiçbir farkı yok.
IGuard dedi: PC de offline olarak taramak ile VirusTotal'de taramak aynı mı? Ayrıca her virüs kenidini VirusTotal'de ben virüsüm diye göstermez değil mi? Genişletmek için tıkla... * PC de offline olarak taramak ile VirusTotal'de taramak aynı mı? *tan kastın ne anlamadım. Dosyayı VirusTotal'e atarsan dosya VirusTotal'i engelleyemez. PC'deki Malwarebytes ile VirusTotal'deki aynı hiçbir farkı yok.
dcgame65 Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #6 virüs değilmi yani
vesteerie Kilopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 323 Çözümler 4 29 Kasım 2024 #7 Wearedevs'ten indirdiyseniz içine virüsü dolduruyor kısacası indirmenizi tavsiye etmiyorum. (Trojan, mining olduğuna dair bir sürü şikayet bulunuyor.)
Wearedevs'ten indirdiyseniz içine virüsü dolduruyor kısacası indirmenizi tavsiye etmiyorum. (Trojan, mining olduğuna dair bir sürü şikayet bulunuyor.)
dcgame65 Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #8 vesteerie dedi: Wearedevs'ten indirdiyseniz içine virüsü dolduruyor kısacası indirmenizi tavsiye etmiyorum. (Trojan, mining olduğuna dair bir sürü şikayet bulunuyor.) Genişletmek için tıkla... şuan pcde napcam
vesteerie dedi: Wearedevs'ten indirdiyseniz içine virüsü dolduruyor kısacası indirmenizi tavsiye etmiyorum. (Trojan, mining olduğuna dair bir sürü şikayet bulunuyor.) Genişletmek için tıkla... şuan pcde napcam
vesteerie Kilopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 323 Çözümler 4 29 Kasım 2024 #9 dcgame65 dedi: Şu an PC'de ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Açmadıysanız büyük ihtimalle bir şey olmaz. Silin Malwarebytes'tan tarama yaparak.
dcgame65 dedi: Şu an PC'de ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Açmadıysanız büyük ihtimalle bir şey olmaz. Silin Malwarebytes'tan tarama yaparak.
dcgame65 Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #10 vesteerie dedi: Açmadıysanız büyük ihtimalle bir şey olmaz. Silin Malwarebytes'tan tarama yaparak. Genişletmek için tıkla... açtım şuan kaspersky tarama yapıyorum nolur edinşenledirmenyin vesteerie dedi: Açmadıysanız büyük ihtimalle bir şey olmaz. Silin Malwarebytes'tan tarama yaparak. Genişletmek için tıkla... ilk önce sildim şuan tarama yapıyorum kasperskyla
vesteerie dedi: Açmadıysanız büyük ihtimalle bir şey olmaz. Silin Malwarebytes'tan tarama yaparak. Genişletmek için tıkla... açtım şuan kaspersky tarama yapıyorum nolur edinşenledirmenyin vesteerie dedi: Açmadıysanız büyük ihtimalle bir şey olmaz. Silin Malwarebytes'tan tarama yaparak. Genişletmek için tıkla... ilk önce sildim şuan tarama yapıyorum kasperskyla