apex38 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 997 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #11 Juzou dedi: Nereden buldunuz hocam bende izlemek istiyorum ama bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Google'a yaz John wich 4 izle diye 4 tane link çıkıyor farklı farklı nasıl bulamıyorsunuz hayret ediyorum.
Juzou dedi: Nereden buldunuz hocam bende izlemek istiyorum ama bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Google'a yaz John wich 4 izle diye 4 tane link çıkıyor farklı farklı nasıl bulamıyorsunuz hayret ediyorum.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 29 Mart 2023 #12 Seriye baştan başlayın, anlamazsınız yoksa. hellomister dedi: Bence önceki filmleri izlemeden gidilmez. Mesela 3. filmin son sahnesi 4. filmde ki amaç olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bence bekleyin şuan sinema da çekilmiş hali olduğu için zevk vermez. 1 ay sonra düzgün halı çıkar öyle izlersiniz. Ben öyle yapacam. Son düzenleme: 29 Mart 2023
Seriye baştan başlayın, anlamazsınız yoksa. hellomister dedi: Bence önceki filmleri izlemeden gidilmez. Mesela 3. filmin son sahnesi 4. filmde ki amaç olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bence bekleyin şuan sinema da çekilmiş hali olduğu için zevk vermez. 1 ay sonra düzgün halı çıkar öyle izlersiniz. Ben öyle yapacam.
i hope so Picopat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 272 Çözümler 1 29 Mart 2023 #13 Juzou dedi: Nereden buldunuz hocam bende izlemek istiyorum ama bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Sinemaya gidip izledim ben.
Juzou dedi: Nereden buldunuz hocam bende izlemek istiyorum ama bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Sinemaya gidip izledim ben.
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.229 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #14 Arkadaşlar yarın gitmeyi düşünüyorum ama yarına kadar ilk 3 filmi bitiremem. Anlar mıyım filmi?
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 29 Mart 2023 #15 WolreaG dedi: Arkadaşlar yarın gitmeyi düşünüyorum ama yarına kadar ilk 3 filmi bitiremem. Anlar mıyım filmi? Genişletmek için tıkla... Internette kısa bir özetine bakıp, gidebilirsiniz. Ama ilk 3 filmi izleyip gitmek daha iyi.
WolreaG dedi: Arkadaşlar yarın gitmeyi düşünüyorum ama yarına kadar ilk 3 filmi bitiremem. Anlar mıyım filmi? Genişletmek için tıkla... Internette kısa bir özetine bakıp, gidebilirsiniz. Ama ilk 3 filmi izleyip gitmek daha iyi.
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.229 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #16 Frstghost dedi: Internette kısa bir özetine bakıp, gidebilirsiniz. Ama ilk 3 filmi izleyip gitmek daha iyi. Genişletmek için tıkla... Özetlerine nasıl ulaşacağım? Link atarmısınız?
Frstghost dedi: Internette kısa bir özetine bakıp, gidebilirsiniz. Ama ilk 3 filmi izleyip gitmek daha iyi. Genişletmek için tıkla... Özetlerine nasıl ulaşacağım? Link atarmısınız?
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 29 Mart 2023 #17 WolreaG dedi: Özetlerine nasıl ulaşacağım? Link atarmısınız? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama Yt kesin yapan vardır. Çok kısa yapan varmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
WolreaG dedi: Özetlerine nasıl ulaşacağım? Link atarmısınız? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama Yt kesin yapan vardır. Çok kısa yapan varmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
i hope so Picopat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 272 Çözümler 1 29 Mart 2023 #18 WolreaG dedi: Özetlerine nasıl ulaşacağım? Link atarmısınız? Genişletmek için tıkla... Konuya attığım ilk mesaj bununla ilgiliydi.
WolreaG dedi: Özetlerine nasıl ulaşacağım? Link atarmısınız? Genişletmek için tıkla... Konuya attığım ilk mesaj bununla ilgiliydi.
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.229 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #19 i hope so dedi: Konuya attığım ilk mesaj bununla ilgiliydi. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam. Konu bildirimi gelmedi son mesajı açtım alışkanlık olarak teşekkürler.
i hope so dedi: Konuya attığım ilk mesaj bununla ilgiliydi. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam. Konu bildirimi gelmedi son mesajı açtım alışkanlık olarak teşekkürler.
samet41412 Decapat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #20 apex38 dedi: Google'a yaz John wich 4 izle diye 4 tane link çıkıyor farklı farklı nasıl bulamıyorsunuz hayret ediyorum. Genişletmek için tıkla... yok hocam nerede bulamıyoruz ?
apex38 dedi: Google'a yaz John wich 4 izle diye 4 tane link çıkıyor farklı farklı nasıl bulamıyorsunuz hayret ediyorum. Genişletmek için tıkla... yok hocam nerede bulamıyoruz ?