Alonly Megapat Katılım 22 Eylül 2014 Mesajlar 921 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2019 #1 Bu adamın 54 yaşında olduğuna inanamıyorum. Nasıl bir yaşam tarzın var senin ya? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2019
Bu adamın 54 yaşında olduğuna inanamıyorum. Nasıl bir yaşam tarzın var senin ya? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.583 Makaleler 10 Çözümler 9 23 Mayıs 2019 #2 54 yaşında demişsin ama bence en az 519 yaşında.
Sercan1096 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.683 Makaleler 2 Çözümler 30 Yer Bursa 23 Mayıs 2019 #3 Aktörü ben de hem gerçek yaşamında hem de filmlerinde seviyorum ama 54 yaşında olması o kadar da şey değil. Kendine iyi bakan biri için normal bir görünüm ve kondisyon. Burada farkı yaratan şey kendine has tarzı ve karizması bence.
Aktörü ben de hem gerçek yaşamında hem de filmlerinde seviyorum ama 54 yaşında olması o kadar da şey değil. Kendine iyi bakan biri için normal bir görünüm ve kondisyon. Burada farkı yaratan şey kendine has tarzı ve karizması bence.
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2019 #4 Jardani Jovanovic.
Alonly Megapat Katılım 22 Eylül 2014 Mesajlar 921 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2019 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Adam farklı bir uygarlıktan gelmiş gibi sanki dünyalı değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Adam farklı bir uygarlıktan gelmiş gibi sanki dünyalı değil.