Wershlexq Femtopat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #1 Discord sunucumu büyütmek istiyorum bunun için gerçek kullanıcı veren join4join benzeri site önerir misini?. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2024
Discord sunucumu büyütmek istiyorum bunun için gerçek kullanıcı veren join4join benzeri site önerir misini?.
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 7 Ocak 2024 #2 Disboard.org botu sunucuya ekleyip her gün !bump yaparsanız en üstte çıkıyor sunucu baya bir kişi geliyor.
Disboard.org botu sunucuya ekleyip her gün !bump yaparsanız en üstte çıkıyor sunucu baya bir kişi geliyor.
Wershlexq Femtopat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #3 Chitose dedi: Disboard.org botu sunucuya ekleyip her gün !bump yaparsanız en üstte çıkıyor sunucu baya bir kişi geliyor. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim peki günlük ortalama kaç kişi getirir
Chitose dedi: Disboard.org botu sunucuya ekleyip her gün !bump yaparsanız en üstte çıkıyor sunucu baya bir kişi geliyor. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim peki günlük ortalama kaç kişi getirir
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 7 Ocak 2024 #4 Wershlexq dedi: teşekkür ederim peki günlük ortalama kaç kişi getirir Genişletmek için tıkla... Ben bir ay kullanmıştım neredeyse 400 kişi gelmişti buradan.
Wershlexq dedi: teşekkür ederim peki günlük ortalama kaç kişi getirir Genişletmek için tıkla... Ben bir ay kullanmıştım neredeyse 400 kişi gelmişti buradan.
Wershlexq Femtopat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #5 Chitose dedi: Ben bir ay kullanmıştım neredeyse 400 kişi gelmişti buradan. Genişletmek için tıkla... tamamdır saol iyi geceler Chitose dedi: Ben bir ay kullanmıştım neredeyse 400 kişi gelmişti buradan. Genişletmek için tıkla... peki This server is currently under review. sorunu ne zaman geçer
Chitose dedi: Ben bir ay kullanmıştım neredeyse 400 kişi gelmişti buradan. Genişletmek için tıkla... tamamdır saol iyi geceler Chitose dedi: Ben bir ay kullanmıştım neredeyse 400 kişi gelmişti buradan. Genişletmek için tıkla... peki This server is currently under review. sorunu ne zaman geçer
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 8 Ocak 2024 #6 Wershlexq dedi: tamamdır saol iyi geceler peki This server is currently under review. sorunu ne zaman geçer Genişletmek için tıkla... Sunucunuza bakıyorlar onay için ne kadar sürede onaylanır hatırlamıyorum.
Wershlexq dedi: tamamdır saol iyi geceler peki This server is currently under review. sorunu ne zaman geçer Genişletmek için tıkla... Sunucunuza bakıyorlar onay için ne kadar sürede onaylanır hatırlamıyorum.
Wershlexq Femtopat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #7 Chitose dedi: Sunucunuza bakıyorlar onay için ne kadar sürede onaylanır hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... aktiflik olurmu sunucuda peki birileri yazar mı
Chitose dedi: Sunucunuza bakıyorlar onay için ne kadar sürede onaylanır hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... aktiflik olurmu sunucuda peki birileri yazar mı