Jojo all-star Battle r alınır mı?

ahmet tglk

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar bugün Xbox indirimlerini kontrol ettiğimde hayranı olduğum Jojo'nun Mortal Kombat tarzı dövüş oyununun 150 TL'ye indiğini gördüm (%80 indirim). Sizce almaya değer mi çok müthiş bir jojo hayranıyım. Daha çok inmesi mümkün mü? Normal sürümü almayı düşünüyorum DLC'lerde aşırı derecede çok bir ekleme olmadığını gördüm sonra alırım dedim. Sizce normal sürüm tek başın alınmaya değer mi? Steam'in sağladığı remote play gibi şeyler yok ama yine de Xbox'tan alınır mı? Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

Hocam kimse cevap vermemiş. Bu yazının üstünden de bayağı zaman geçmiş oyunu aldınız mı aldıysanız alınmaya değer mi değmezmi yorumunuz nedir? Bende fena JoJo fanıyım ama benimki normal bir fanlık değil yani bendeki fanlığın da ötesinde bir şey eğer alınır derseniz alacağım ama oyun eski bayağı bir de kalitesini merak ediyorum karakterler vb. dışarıdan çok güzel gözüküyor fakat hani bazen oyunu oynayınca o kadar da güzel değilmiş ya gibi oluyor ya ondan sormak istiyorum vuruş hissiyatı vb. kalitesi iyi midir şimdiden teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı