buraji Decapat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #1 Bu aralar anime olarak Jojo'ya çok sardım. Mangasını da almayı düşünüyorum ama çok pahalı. Bulabildiğim en ucuz manga 180 TL. Alayım mı sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2022
Bu aralar anime olarak Jojo'ya çok sardım. Mangasını da almayı düşünüyorum ama çok pahalı. Bulabildiğim en ucuz manga 180 TL. Alayım mı sizce?
4 448762 Kilopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.857 Makaleler 2 Çözümler 32 4 Şubat 2022 #2 Seri halinde toplayabilecek gücün varsa al, ben mangalara gelen son zamlardan sonra elimdeki serilerin hiçbirini tamamlayamadım. Uzun bir süre daha da tamamlayamayacağım gibi duruyor
Seri halinde toplayabilecek gücün varsa al, ben mangalara gelen son zamlardan sonra elimdeki serilerin hiçbirini tamamlayamadım. Uzun bir süre daha da tamamlayamayacağım gibi duruyor
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #3 Hatıra için alın, bende evangelion'un sadece 1 tane hatıra olması için mangasını alacağım.
buraji Decapat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #4 y4vuzz dedi: Hatıra için alın, bende Evangelion'un sadece 1 tane hatıra olması için mangasını alacağım. Genişletmek için tıkla... O nasıl kanka? Onu da almayı düşünüyorum bir ara.
y4vuzz dedi: Hatıra için alın, bende Evangelion'un sadece 1 tane hatıra olması için mangasını alacağım. Genişletmek için tıkla... O nasıl kanka? Onu da almayı düşünüyorum bir ara.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #5 buraji dedi: O nasıl kanka? Onu da almayı düşünüyorum bir ara. Genişletmek için tıkla... Son filmi ile güzel ve anlaşılabilir bir final yaptı ancak mangası hakkında bilgim yok.
buraji dedi: O nasıl kanka? Onu da almayı düşünüyorum bir ara. Genişletmek için tıkla... Son filmi ile güzel ve anlaşılabilir bir final yaptı ancak mangası hakkında bilgim yok.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #6 buraji dedi: O nasıl kanka? Onu da almayı düşünüyorum bir ara. Genişletmek için tıkla... Daha bende almadım sadece bütün evangelion evrenini bitirdim. (Anime+Filmler)
buraji dedi: O nasıl kanka? Onu da almayı düşünüyorum bir ara. Genişletmek için tıkla... Daha bende almadım sadece bütün evangelion evrenini bitirdim. (Anime+Filmler)