Emre.wtd Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 353 28 Nisan 2025 #1 JoJo animesine başlayacağım fakat sabit internetim olmadığı için indirerek izlemek istiyorum. Nereden indirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2025
JoJo animesine başlayacağım fakat sabit internetim olmadığı için indirerek izlemek istiyorum. Nereden indirebilirim?
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 28 Nisan 2025 #2 İndirdikten sonra altyazı atarım dersen Nyaa.si üzerinden indirebilirsin.
Emre.wtd Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 353 28 Nisan 2025 #3 WerBeastDu dedi: İndirdikten sonra alt yazı atarım dersen nyaa. Si üzerinden indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Anime kalesinden indiryordum da orada da altyazilari ayri veriyorlar ama kotu ceviri İngilizce izleyince de kacirdigim kelimeler oluyor nereden duzgun alt yazı bulabilirim biliyor musun? Ben mi sizofrenim dun burada baska mesajlar yok muydu? Son düzenleme: 29 Nisan 2025
WerBeastDu dedi: İndirdikten sonra alt yazı atarım dersen nyaa. Si üzerinden indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Anime kalesinden indiryordum da orada da altyazilari ayri veriyorlar ama kotu ceviri İngilizce izleyince de kacirdigim kelimeler oluyor nereden duzgun alt yazı bulabilirim biliyor musun? Ben mi sizofrenim dun burada baska mesajlar yok muydu?
xDonatus Centipat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 486 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #4 Emre.wtd dedi: Ben mi sizofrenim dun burada baska mesajlar yok muydu? Genişletmek için tıkla... Vardı silinmiş.
Emre.wtd dedi: Ben mi sizofrenim dun burada baska mesajlar yok muydu? Genişletmek için tıkla... Vardı silinmiş.
yer fıstığı Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.548 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri GAINWARD GEFORCE RTX 3060TI AMD Ryzen 5 5600 GIGABYTE A520M-H GSKILL 8GB RIPJAWS V SIYAH DDR4-3600MHZ 2X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Nisan 2025 #5 Internet Download Manager indirin ve herhangi bir anime sitesine gir oradan indirmek ister misiniz diye çıkıyor zaten.
Internet Download Manager indirin ve herhangi bir anime sitesine gir oradan indirmek ister misiniz diye çıkıyor zaten.
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.971 Makaleler 1 Çözümler 12 30 Nisan 2025 #6 Emre.wtd dedi: JoJo animesine başlayacağım fakat sabit internetim olmadığı için indirerek izlemek istiyorum. Nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Animecix uygulaması telefonda play Store'da ve PC de GitHub linkinden indirebilirsiniz. 5-10 TL ücreti var premium alıyorsunuz reklamsız ve istediğiniz animeyi indirebilirsiniz. JoJo da var şu an güncel en iyi anime izleme platformu.
Emre.wtd dedi: JoJo animesine başlayacağım fakat sabit internetim olmadığı için indirerek izlemek istiyorum. Nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Animecix uygulaması telefonda play Store'da ve PC de GitHub linkinden indirebilirsiniz. 5-10 TL ücreti var premium alıyorsunuz reklamsız ve istediğiniz animeyi indirebilirsiniz. JoJo da var şu an güncel en iyi anime izleme platformu.