mhmt77 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 17 30 Kasım 2022 #1 JoJo's Bizarre Adventure ne zaman bitecek? Şu an daha son sezonda değilim ama galiba 1 Aralık'ta yeni sezon çıkıyor.
JoJo's Bizarre Adventure ne zaman bitecek? Şu an daha son sezonda değilim ama galiba 1 Aralık'ta yeni sezon çıkıyor.
7 74760 Kilopat Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 2.373 Makaleler 1 Çözümler 11 1 Aralık 2022 #2 Animeyi diyorsun daha animeye uyarlanmamış 2 manga var üstüne part 9da gelecek. Part 9 bitince jojo bitecek.
Animeyi diyorsun daha animeye uyarlanmamış 2 manga var üstüne part 9da gelecek. Part 9 bitince jojo bitecek.
mhmt77 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 17 1 Aralık 2022 #3 74760 dedi: Animeyi diyorsun daha animeye uyarlanmamış 2 manga var üstüne part 9da gelecek. Part 9 bitince jojo bitecek. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
74760 dedi: Animeyi diyorsun daha animeye uyarlanmamış 2 manga var üstüne part 9da gelecek. Part 9 bitince jojo bitecek. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
seroja Decapat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 79 20 Haziran 2023 #4 74760 dedi: Animeyi diyorsun daha animeye uyarlanmamış 2 manga var üstüne part 9'da gelecek. Part 9 bitince jojo bitecek. Genişletmek için tıkla... Anime olarak gelecek mi? Yayınlanan bölümlerin hepsini daha yeni bitirdim de pek fazla bilgi sahibi değilim. Yoksa mangasını mı almam gerek acaba?
74760 dedi: Animeyi diyorsun daha animeye uyarlanmamış 2 manga var üstüne part 9'da gelecek. Part 9 bitince jojo bitecek. Genişletmek için tıkla... Anime olarak gelecek mi? Yayınlanan bölümlerin hepsini daha yeni bitirdim de pek fazla bilgi sahibi değilim. Yoksa mangasını mı almam gerek acaba?
Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.310 Çözümler 15 20 Haziran 2023 #5 seroja dedi: Anime olarak gelecek mi? Yayınlanan bölümlerin hepsini daha yeni bitirdim de pek fazla bilgi sahibi değilim. Yoksa mangasını mı almam gerek acaba? Genişletmek için tıkla... Anime olarak gelecek gibi gözüküyor çünkü seri baya ünlü.
seroja dedi: Anime olarak gelecek mi? Yayınlanan bölümlerin hepsini daha yeni bitirdim de pek fazla bilgi sahibi değilim. Yoksa mangasını mı almam gerek acaba? Genişletmek için tıkla... Anime olarak gelecek gibi gözüküyor çünkü seri baya ünlü.