Joker - Bazen

w1llard

Hectopat
Makaleler
1
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şarkıda argo kelime bulunur.

Mete abimin değeri bilinmiyor.

Hocam bu Uzi, Çakal. Sefo çakması bir rapçi mi yoksa ceza tarzı kaliteli sağlam bir adam mı? Uzi çakması ise açmaya bile gerek yok.

Gerçek dinleyiciler olarak yanındayız. Hiç popüler kültüre karışmasına gerek yok.
Kesinlikle öyle. Kalitesini kaybetmeyen ender isimlerden. Ölene kadar böyle devam etsin.
Zaten popüler kültür gelip geçicidir, kalıcı olan kendi özgün yolunda gitmektir.
Aynı Joker gibi.

Hocam bu Uzi, Çakal. Sefo çakması bir rapçi mi yoksa ceza tarzı kaliteli sağlam bir adam mı? Uzi çakması ise açmaya bile gerek yok.
Şu an Joker'e hakaret ettin.

Şu adamın en baş yapıt şarkısı yaşamak öldürür olanlardır. Cidden şu adamı sevme sebebimdi zamanında tek derdimiz allame ve jokerin barışmasıyken şimdi “eğğ eğğğ orobom eğğ” diyen insanlar milyon liralar kazandıran vurgun bir nesile denk geldik. Eskiler eskiden mi güzeldi yoksa biz mi güzeldik bilemedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@254182 JokerAllame bu sonbahar geliyor

Biliyorum kral fakat eski heyecanımız eski neşemiz yokken bir anlamı da yok be.
Valla heyecanla beklediğim tek iş Ceg'in albümü.
Şehinşah ft. falan da olacak albümde.
Volkan 1,5 yıldır yok. Öldü sandım, Taki paylaştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…