sigurdd Hectopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 135 9 Aralık 2021 #1 Merhabalar, direkt konuya giriyorum. Dün gece joker 2019 yapımını izledim, beğendim ancak devamı yok hangi filmini izlemeliyim? Önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2021
Merhabalar, direkt konuya giriyorum. Dün gece joker 2019 yapımını izledim, beğendim ancak devamı yok hangi filmini izlemeliyim? Önerilerinizi bekliyorum.
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 9 Aralık 2021 #2 sigurdd dedi: Merhabalar, direkt konuya giriyorum. Dün gece joker 2019 yapımını izledim, beğendim ancak devamı yok hangi filmini izlemeliyim? Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Jokerin o filmi origin dostum başka filmi yok.
sigurdd dedi: Merhabalar, direkt konuya giriyorum. Dün gece joker 2019 yapımını izledim, beğendim ancak devamı yok hangi filmini izlemeliyim? Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Jokerin o filmi origin dostum başka filmi yok.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.495 Makaleler 4 Çözümler 77 Yer Rusya 9 Aralık 2021 #3 O film Joker karakterinin doğuşunu anlatıyor. 2.filmi henüz yok ama çıkacak. Joker karakterinin bulunduğu film arıyorsan Dark Knight filmine bakabilirsin.
O film Joker karakterinin doğuşunu anlatıyor. 2.filmi henüz yok ama çıkacak. Joker karakterinin bulunduğu film arıyorsan Dark Knight filmine bakabilirsin.