Jonny Silverhand'in sizce felsefesi nedir?

571602

Hectopat
Arkadaşlar CP77'yi tekrar oynayınca fark ettim. Jonny Silverhand karakterini ilk kez oynayışımda tipik bir narsist ve anarşist olarak görüyordum. Ancak oyunu Jonny'nin yan görevlerini de yaparak oynadığımda. Şunu fark ettim. Jonny Silverhand gerçekten de çok derin bir oyun karakteri. Savaştan kaçması ama bunun sebebinin deneyler olması. CP77 evreninde rockker boy kültünü yaratması. Veya Şirketlere ve kendi yaşamına aşırı özgür olması. Ve en önemlisi aşırı şüpheci olması. Nitzche gibi adam yahu. Karakteri tam olarak hangi gruba alacağımı çözemediğimden size sormak istedim. Cevaplarsanız sevinirim.

Cyberpunk 2077'deki Johnny Silverhand, toplumda radikal değişimlerin zorunlu olduğunu düşünüyor ve devrimci yöntemleri savunduğunu görmekteyiz. Toplumsal değişim için uğraşıyor daha çok. Ben daha çok anti-otoriterlik, kapitalizm eleştirisi olduğunu düşünüyorum ve bireysel özgürlük isteyen birisi. Bireysel özgürlüğü ve isyanı yüceltiyor. Oyunu oynarken fark etmişsinizdir, sürekli olarak kendi kurallarına göre yaşamayı isteyen birisi. Dediğiniz gibi çok derin bir oyun karakteri, bunu fark edebilmeniz de güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…