Çözüldü Joom'dan gelen kargo ödeme olarak gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

449549

Hectopat
Joom adlı siteden bir ürün satın aldım ve şu an kargo durumu ödeme olarak görünüyor. Ödemem gereken bir ücret vs. mi var? Yoksa benim yapmam gereken bir şey yok mu? Bununla ilgili bir mesaj veya bildirim almadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Google çeviri yüzünden. Clearance'ın türkçesi olarak ödeme yazmış olabilir. Gümrüğe girdi veya çıktı demek oluyor.

Sitenin dil ayarları yok sanırım, orijinaline bakamadım.

Türkiye gümrük ödemesini alırken yaptıysanız ödeme yapmazsınız. Ödeme yapmamış iseniz mektup bile gelsin gümrük ödemesi yaparsınız.

Satın alırken ürünün fiyatı dışında ek bir ücret almadı. 6 dolarlık bir zincir, gümrüğe takılmaz diye biliyorum.

Güncelleme:
Bizlik bir durum yokmuş, muhtemelen çeviri hatasıydı veya başka bir şey, kargo ilerliyor.
Türkiye gümrük ödemesini alırken yaptıysanız ödeme yapmazsınız. Ödeme yapmamış iseniz mektup bile gelsin gümrük ödemesi yaparsınız.

Google çeviri yüzünden. Clearance'ın türkçesi olarak ödeme yazmış olabilir. Gümrüğe girdi veya çıktı demek oluyor.

Sitenin dil ayarları yok sanırım, orijinaline bakamadım.

Satın alırken ürünün fiyatı dışında ek bir ücret almadı. 6 dolarlık bir zincir, gümrüğe takılmaz diye biliyorum.

Güncelleme:
Bizlik bir durum yokmuş, muhtemelen çeviri hatasıydı veya başka bir şey, kargo ilerliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…