Joomla Veritabanı Kurulumu

arda511

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhabalar, ben geçen gün boxhost.me adlı siteden 10 gb ücretsiz bir hosting aldım. Site tasarımı için WordPress'i çok sade gördüğüm için joomla'yı seçtim. FileZilla'dan Joomla'nın dosyalarını attım. Kurulumunu yaparken veritabanı kısmına geldi bende pek anlayamadım. Biraz amatörüm böyle konularda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Galiba sorun hosting sitesinden kaynaklanıyor ama emin değilim. Bana önerebileceğiniz kaliteli yüksek kapasiteli bir ücretsiz hosting firması önerebilir misiniz?

Hostinger işini görür. Birde site kurarken veri tabanı, kullanıcı adı ve şifre yazmanız lazım. Yoksa siteyi kuramazsınız. Youtube'de kurulum videoları mevcut, oradan izleyin.

Ben de hostinger'ı öneriyorum. Ayrıca tüm Joomla dosyalarını Filezilla'dan sunucuya göndermene gerek yok. Aşağıdaki resimde otomatik yükleyici bölümüne gir. Wordpress , Joomla gibi birçok sistemi otomatik olarak sunucu üzerinden kurarsın. Kurulumun başında sen kullanıcı adı ve parolanı belirle. O veritabanı için gerekli işlemleri yapıyor. Hem daha hızlı olur. Hem de problem çıkmaz.

Site.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı