Jordan Air 200e Zipn Pe 2158 TL'ye değer mi?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 4700mq 3.40ghz
Gt740m 2gb
2x4 1600mhz
Samsung 870 Evo 500gb
Bugün 2158₺'ye Jordan Air 200e zion pe aldım ve normalde bir ayakkabiya bu kadar para veren biri değilim. Ayağım 14 yaşında 45 olunca kaliteli bir ayakkabı alayım birkaç yıl giyeyim dedim. Linki bırakıyorum. Sizce günlük kullanım için iyi mi ve birkaç yıl dayanır mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Jordan'lar zaten pahalılar. Bir jordana göre bana makul geldi. Hoşuna gittiyse al ki şahsen bir ayakkabıya o para verilmez :D

Ben bu ayakkabıyı kullanıyorum 1 aydır ve bir sorun yaşatmadı buna da göz gezdirmek isteyebilirsin.

Jordan'lar zaten pahalılar. Bir jordana göre bana makul geldi. Hoşuna gittiyse al ki şahsen bir ayakkabıya o para verilmez :D

Ben bu ayakkabıyı kullanıyorum 1 aydır ve bir sorun yaşatmadı buna da göz gezdirmek isteyebilirsin.
Üründe kalite sorunlarından şikayetçi olanlar var.

İyiymiş benim de bir tane alasım geldi.

Hocam vallahi 1 ay önce aldım indirimdeydi hala indirimde :D kardeşime aldım arada bende giyiyorum. Tavsiyem gidin askeri POS'tan alın giyin. 1 sene önce 280'e aldım ve hem güzel duruyor, hem deri, hem hava alıyor, yetmedi fall damage bile önlüyor altı aşırı sağlam.

Üründe kalite sorunlarından şikayetçi olanlar var.

Direkt kendim cevaplıyayım. Birinci elden kullanıcıyım. Büyük beden alırsanız yan serçe vurabiliyor, bir de üstündeki detaylardan dolayı temiz kullanmazsanız hızlı bozulabilir ki zaten hor kullanılacak bir ayakkabı değil. Onun dışında hiçbir kusurunu görmedim, tabanı da rahat hatta zıplıyorum gibi hissetiriyor.

Hocam vallahi 1 ay önce aldım indirimdeydi hala indirimde :D kardeşime aldım arada bende giyiyorum. Tavsiyem gidin askeri POS'tan alın giyin. 1 sene önce 280'e aldım ve hem güzel duruyor, hem deri, hem hava alıyor, yetmedi fall damage bile önlüyor altı aşırı sağlam.

Ben konu sahibi için söylemiştim, senin attığın markayı ilk kez duydum bakalım.

Direkt kendim cevaplıyayım. Büyük beden alırsanız yan serçe vurabiliyor, bir de üstündeki detaylardan dolayı temiz kullanmazsanız hızlı bozulabilir ki zaten hor kullanılacak bir ayakkabı değil. Onun dışında hiçbir kusurunu görmedim, tabanı da rahat hatta zıplıyorum gibi hissetiriyor.

Tabanının sökülmesinden ve dikişlerinden atmasından şikayetçi olanları görmüştüm ekşi'de ve Şikayetvar'da.

Tabanının sökülmesinden ve dikişlerinden atmasından şikayetçi olanları görmüştüm ekşi'de ve Şikayetvar'da.

Hocam kullanıma göre her ayakkabıda yaşanır o durum. O ayakkabı ile spor yapıp koşar, kaykay kayarken sürter veya parkur yapıp duvarka koşarsanız bu tür durumlar olur. Ama benim gibi yürüyüş için kullanırsanız bir sorun çıkmaz.

Ben hangi ayakkabıyı değerlendirdiğinizi pek anlamadım ama anladığım kadarıyla çok hor kullanmadan giyilecek. Umarım hayırlı olur internette pek bir yorumu yok belki ayakkabı elime ulaşınca buraya değerlendirmesini atarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı