A arda02 Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #1 Basketbolla ilgilenmiyorum ama şu Jordan Jumpman Two Trey | ERKEK | DO1925-003 | Sneaks Up ayakkabı çok hoşuma gitti. Bu tarz yüksek ayakkabılar günlük giyilir mi? Ayrıca bu modellerde ayakkabı öneriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2024
Basketbolla ilgilenmiyorum ama şu Jordan Jumpman Two Trey | ERKEK | DO1925-003 | Sneaks Up ayakkabı çok hoşuma gitti. Bu tarz yüksek ayakkabılar günlük giyilir mi? Ayrıca bu modellerde ayakkabı öneriniz var mı?
sinOpro1 Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 477 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #2 Giyilir. Bende stay loyal var onada bakabilirsin.
emirrakinn08 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #3 arda02 dedi: Basketbolla ilgilenmiyorum ama şu Jordan Jumpman Two Trey | ERKEK | DO1925-003 | Sneaks Up ayakkabı çok hoşuma gitti. Bu tarz yüksek ayakkabılar günlük giyilir mi? Ayrıca bu modellerde ayakkabı öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Giyen çok tanıdığım var bende eskiden basket ayakkabısı giyiyordum günlük giyilmeyecek değil rahatsa her ayakkabı giyilir.
arda02 dedi: Basketbolla ilgilenmiyorum ama şu Jordan Jumpman Two Trey | ERKEK | DO1925-003 | Sneaks Up ayakkabı çok hoşuma gitti. Bu tarz yüksek ayakkabılar günlük giyilir mi? Ayrıca bu modellerde ayakkabı öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Giyen çok tanıdığım var bende eskiden basket ayakkabısı giyiyordum günlük giyilmeyecek değil rahatsa her ayakkabı giyilir.