KAAN7485 Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 272 Çözümler 2 14 Eylül 2023 #1 Dostlar selam basketbol oynayan bir insan değilim. Günlük kullanım ve koşu için almayı planlıyorum. Sizce alınır mı? Herkese iyi Sosyaller.
Dostlar selam basketbol oynayan bir insan değilim. Günlük kullanım ve koşu için almayı planlıyorum. Sizce alınır mı? Herkese iyi Sosyaller.
Pülüton Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 350 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #2 Koşu için ağır gelir diye düşünüyorum. Güzel kombinleyebilirsen günlük kullanımda yakışır.
Porsche 911 GT3 RS Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.475 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nürburgring 14 Eylül 2023 #3 Bence çok kaba duruyor, tabi zevkler ve renkler tartışılmaz. Güzel ayakkabıdır, ancak günlük kullanacaksanız ve basketbol oynayan birisi değilseniz almayın, onun yerine alternatif olarak Nike'ın Zoomx tabanlı ayakkabıları iş görür.
Bence çok kaba duruyor, tabi zevkler ve renkler tartışılmaz. Güzel ayakkabıdır, ancak günlük kullanacaksanız ve basketbol oynayan birisi değilseniz almayın, onun yerine alternatif olarak Nike'ın Zoomx tabanlı ayakkabıları iş görür.