Reavenn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 3.280 Çözümler 6 Yer İzmit 22 Eylül 2023 #11 Shokikan dedi: teşekkürler hocam nike dan daha önce ayakkabı sipariş ettim taksit yapmadığını düşünerek iptal etmiştim arayüzü vs çok kötü ya Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi ya. Ben ayakkabıyı pazartesi sabahı sipariş verdim hala kargoya verilmedi .
Shokikan dedi: teşekkürler hocam nike dan daha önce ayakkabı sipariş ettim taksit yapmadığını düşünerek iptal etmiştim arayüzü vs çok kötü ya Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi ya. Ben ayakkabıyı pazartesi sabahı sipariş verdim hala kargoya verilmedi .
RedStrawberry Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 736 Çözümler 5 22 Eylül 2023 #12 Reavenn dedi: Hocam vallahi ya. Ben ayakkabıyı pazartesi sabahı sipariş verdim hala kargoya verilmedi . Genişletmek için tıkla... Ayakkabı yurt dışından geliyor ondan dolayı geç geliyor geçen hafta pazartesi verdiğim siparişimde hala kargoya verilmedi.
Reavenn dedi: Hocam vallahi ya. Ben ayakkabıyı pazartesi sabahı sipariş verdim hala kargoya verilmedi . Genişletmek için tıkla... Ayakkabı yurt dışından geliyor ondan dolayı geç geliyor geçen hafta pazartesi verdiğim siparişimde hala kargoya verilmedi.