Jordan why not serisi basketbol ayakkabısından "squeak" sesi cıkar mı?

BenEmgirr

Hectopat
Katılım
22 Haziran 2022
Mesajlar
360
Çözümler
2
Yer
Mersin
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam bir basketbol ayakkabısı almayı almayı düşünüyorum. Jordan why not serisinden alacağım ve ayakkabının altından çıkan vicık vıcik diye bir ses oluyor yabancılar buna squeak diyor, bu ses her ayakkabıdan çıkar mı?

Yazmayı unutmuşum mevkim uzun forvet.
 
Kanka bu ses genelde ayakkabı ölmeye başladığında çıkıyor Jordan kaliteli ayakkabı üretiyor öyle ses falan çıkmaz korkma.
Genelde ucuza ayakkabılarda 2-3 ay sonra yapıyor bu sesi çünkü ayakkabı direk kendini salıyor ama jordan kaliteli olduğundan öyle olucağını sanmıyorum.
 
Why Not serisinde çıkıyor.


Basketbolda o iş öyle değil. Yol tutuşu muhabbetinin etkisinden ötürü.
 
Bahsetmek istediğim zemin tutuşu şu an bir tane Kinetix giyiyorum ama ondan hayatta öyle ses çıkımıyor bu alacağım ilk basketbol ayakkabısı olacak.
 
Bahsetmek istediğim zemin tutuşu şu an bir tane Kinetix giyiyorum ama ondan hayatta öyle ses çıkımıyor bu alacağım ilk basketbol ayakkabısı olacak.

Hocam her aldığınız yeni ayakkabıdan çıkıyor diye biliyorum ben kd trey 5X aldım ondan o ses çıkıyordu
 
Hocam her aldığınız yeni ayakkabıdan çıkıyor diye biliyorum ben kd trey 5X aldım ondan o ses çıkıyordu.

Bende çıkmadı nedenini bilmiyorum hocam gerçek basketbol zemininde bile denedim.

Şu an giydiğim ayakkabıyı alalı 2 hafta olmadı.
 
Hocam orada basketbol ayakkabısı satılıyor mu ki satılsa bile kaliteli değildir diye düşünüyorum hiç oradan almadım alanlar daha iyi bilir.

Yok hocam günlük giyim için almıştım arada basketbolda oynuyorum şu ana kadar oradan aldığım hiçbir ayakkabıdan ses çıkmayınca merak ettim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…