dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 999 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #11 BenEmgirr dedi: Yok hocam günlük giyim için almıştım arada basketbolda oynuyorum şu ana kadar oradan aldığım hiçbir ayakkabıdan ses çıkmayınca merak ettim. Genişletmek için tıkla... Basketbol ayakkabısı harici o ses çıkmaz zaten anladığım kadarıylı sen spor ayakkabı almışsın
BenEmgirr dedi: Yok hocam günlük giyim için almıştım arada basketbolda oynuyorum şu ana kadar oradan aldığım hiçbir ayakkabıdan ses çıkmayınca merak ettim. Genişletmek için tıkla... Basketbol ayakkabısı harici o ses çıkmaz zaten anladığım kadarıylı sen spor ayakkabı almışsın
BenEmgirr Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 360 Çözümler 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #12 dwarekithx dedi: Basketbol ayakkabısı harici o ses çıkmaz zaten anladığım kadarıylı sen spor ayakkabı almışsın. Genişletmek için tıkla... Evet hocam spor ayakkabı aldım bilgilendirdiğiniz için sağ olun.
dwarekithx dedi: Basketbol ayakkabısı harici o ses çıkmaz zaten anladığım kadarıylı sen spor ayakkabı almışsın. Genişletmek için tıkla... Evet hocam spor ayakkabı aldım bilgilendirdiğiniz için sağ olun.